Meteen naar de inhoud
Afvallen met hypnose

Afvallen met behulp van een Hypnose

Ben jij al je hele leven op dieet? Heb jij last van overgewicht? Heb jij alles geprobeerd om gewicht te verliezen, maar niks werkt? Vaak wordt afvallen geassocieerd met heel veel sporten en minder eten. Natuurlijk is voldoende beweging en goede voeding erg belangrijk, maar wist jij dat je ook met hypnose een mogelijkheid om hieraan te werken.

Er zijn twee manieren waarop wij met hypnose werken aan afvallen. Enerzijds kun je kiezen om gebruik te maken van de 'normale' therapie, waarbij bijvoorbeeld hypnose en regressietherapie worden gebruikt om jouw hulpvraag aan te pakken. Anderzijds hebben wij met de Hypnotische Maagband een programma ontwikkeld om met het gebruik van hypnose af te vallen.

Wat is het voordeel van afvallen met Hypnotherapie?

Geen operatie. Dat is het eerste voordeel. Je kiest voor een methode waar je gebruik maakt van suggesties en waar je bewust weinig moeite voor hoeft te doen. Zo kun je blijvend afvallen én op je ideale gewicht blijven. De techniek hypnose kan je op verschillende manieren meenemen naar die innerlijke elementen die jouw gewicht vasthouden of laat toenemen, zoals je dat al jaren kent.

Na de sessies ga je onbewust dingen doen om op je ideale gewicht te komen en te blijven. Doordat je bewust weinig hoeft te doen, is het een prettige ervaring waarbij je de kilo's verliest die jij graag kwijt wilt. Je zult snel positieve effecten zien in de spiegel en qua gewicht. Dit komt doordat je de aansturing weghaalt, waarmee je tot nu toe in gevecht was. Dan ligt de weg open voor 'iets anders', zoals afvallen.

Afvallen met Hypnose

Bij hypnose kan gebruik worden gemaakt van een hypnotische werkwijze, regressietherapie en bijvoorbeeld ook reïncarnatietherapie. In ieder geval werk je met je therapeut aan de aansturing achter het afvallen. Wat zou je nodig hebben om te kunnen afvallen? Wat is de reden dat je aangekomen bent? Ben je je bijvoorbeeld bewust groot gaan neerzetten of zet je je stevig neer om je staande te houden? Wanneer is dat ontstaan en hoe zou het nu mogen zijn? Dit zijn voorbeelden van aansturingen die je in je onderbewuste tegen kan komen. Vul je anamnese in en geef aan dat je graag zou afvallen, dan maken we snel contact voor een eerste afspraak.

Hypnotische maagband

Wil je liever een programma volgen, waarbij je ook thuis aan de slag gaat? Dan kun je verder lezen over het hypnotische maagband programma.

Het effect is hetzelfde als met een operatieve maagband, maar dan zonder narcose, pijn, ongemakken, littekens, ziekteverzuim en zonder complicaties als ontstekingen, koorts en een kans tot overlijden. Een hypnotische maagband is effectiever dan een operatieve maagband. Inmiddels weten we dat 50% van de mensen die een operatieve maagband laat plaatsen baat heeft bij de maagband. Bij een virtuele maagband is dat 82%!

Hypnotische maagband en afvallen

Wat voor eter ben jij?

Emotie eten

Als je eet om bepaalde emoties te vergeten of een goed gevoel te krijgen, dan eet je uit emotie. Een emotionele eter eet niet omdat hij honger heeft, maar om iets anders te vermijden of te bedekken. Deze emoties kunnen zo onbewust zijn, dat je niet weet dat dat de reden is dat je te veel eet. Gelukkig kun je met hypnose heel veel met deze aansturing en ben je eenvoudig te helpen. Als emoties weer loskomen van eten en eten weer de functie krijgt om honger te stillen, ben je een stap dichter bij jouw wens.

Wat voor eter ben jij?

Eten uit gewoonte

Conditioneren gaat over (onbewuste) gewoontes. Zo ken je misschien ook wel dat iets begon, als iets spontaans en nu een gewoonte is geworden. Bijvoorbeeld: iets willen eten tijdens het TV kijken, een wijntje bij het avondeten, maar ook altijd om 6 uur moeten avondeten. Door zo’n (onbewuste) gewoonte kun je steeds meer gaan eten, omdat jij denkt dat je het nodig hebt. Als je daardoor dik wordt, maar liever afvalt dan loop je vast in je eigen gewoonten en patronen. Je zult dus die (onbewuste) gewoonte moeten aanpassen om je eetpatroon te kunnen doorbreken en een eenvoudig hulpmiddel daarbij is hypnose.

Wat voor eter ben jij?

Eten als beloning

Je herkent misschien wel het moment dat jij vindt dat je het hebt verdient… Een lekker toetje, een zoutje, een traktatie op je werk: een beloning. Jij kunt een goede reden vinden waarom je dat verdient. Helaas hebben we geen goed biologisch systeem dat ons remt in lekker eten en eten en eten. Langzaamaan zijn veel van ons de signalen vergeten waar we echt naar moeten luisteren. Want het is maar de vraag of jouw lichaam al die traktaties ook echt een beloning vindt. Met hypnose kunnen we die signalen weer activeren, want dat heb je onder andere nodig om af te vallen.

Hypnose maagband om af te vallen

Afvallen met behulp van een Hypnotische maagband

Ben jij al je hele level op dieet? Heb jij last van overgewicht? Heb jij alles geprobeerd om gewicht te verliezen, maar niks werkt? Een Hypnotische maagband helpt jou om je doel te bereiken en af te vallen!

Het is meer dan alleen afvallen .
Je doelen bereiken, waarvan jij zelf wilt dat het gebeurt.
Prachtige resultaten behalen & echt blijvend slank worden!

Samantha

Rotterdam

Veel eyeopeners gehad en gewoontes gecreëerd die ook op de lange termijn nog werken in m'n systeem. Veel geleerd.

Anoniem

Voorhout

Fijne ervaring. Goede begeleiding.

Ria

Stolwijk

Doen!! Je krijgt inzichten. Het mag misschien niet meteen resultaat tav gewicht hebben, maar qua inzicht, hoe het werkt bij jou, hoe je kunt werken aan je verandering, enz, echt doen!

Anoniem

Sassenheim

Hoe werkt de Hypnotische maagband?

Afvallen met hypnose is het gebruik van hypnotherapie om af te vallen. Geen ingreep, maar onder hypnose een hypnotische maagband aanleggen met een erkende hypnotherapeut. Jij ondergaat een hypnose of beter gezegd je gaat in trance. Ten alle tijde tijdens de sessies ben je erbij of merk je wat er met jou gebeurt; een essentieel onderdeel om te benoemen. Daarbij leg ik met jou een hypnotische maagband aan, zodat je veilig en verantwoord kunt afvallen. Na de sessie geloof jij dat je een echte maagband operatie hebt ondergaan en daarbij is er een mindset gevormd. Er zijn bijvoorbeeld cliënten die de maagband na de sessie kunnen voelen zitten.

Stappen programma hypnotische maagband

Wij leggen je hieronder uit hoe de structuur van het programma is opgebouwd:

  1. Inschrijving deelname door jouw gewenste programma: individuele, duo.
  2. Persoonlijk contact en goedkeuring deelname aan jou programma(afhankelijk van de gezondheidsstaat van deelnemer);
  3. Bevestiging deelname en planning van je eerste persoonlijke afspraak, de intake.
  4. Ontvangst warming-up sessie hypnose, MP3, en enkele opdrachten via e-mailcoaching ter voorbereiding op je installatiesessie;
  5. Tweede afspraak waarbij je na de eerste voorbereidingen je hypnotische maagband geïnstalleerd krijgt.
  6. Nacontrole á 2 uur.
  7. Drie maanden na de installatie: in de periode nadat de hypnotische maagband is geïnstalleerd krijg je e-mailcoaching en MP3's om jouw streefgewicht te behalen. Wij houden graag per email om de paar dagen contact met jou en ondersteunen wij je met jouw proces van afvallen. Eventueel spreken we nog een keer af ter controle van jouw hypnotische maagband en de voortgang van je proces.

Therapeuten die jou met de hypnotische maagband kunnen helpen:

Hypnose- en Regressie therapeut Adrie Talakua Einstein-Hypnose Praktijk

Adrie Talakua

Afvallen met Hypnose (Hypnotische Maagband)

Duo programma afvallen
incl. 3 consulten
425
Programma

Sessies met partner

Duo korting

Voorbereiding per e-mail

3 á 4 sessies in je programma

Voorbereidingsessie

Installatiesessie

Nacontrole sessie

E-mailcoaching en persoonlijk contact á 4 maanden

€135 van je programma aanvullend vergoed

Individueel programma afvallen
incl. 3 consulten
495
Programma

1 op 1 maatwerk sessie

Voorbereiding per e-mail

3 á 4 sessies in je programma

Voorbereidingsessie

Installatiesessie

Nacontrole sessie

E-mailcoaching en persoonlijk contact á 4 maanden

€ 135 van je programma aanvullend vergoed.

Vergoeding?

Gedeeltelijk vergoed door Zorgverzekeraars met onze Geaccrediteerde Beroepscodes.

De NBVH is een door de zorgverzekeraars erkende beroepsvereniging, waardoor het mogelijk is om de therapie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. Kijk voor de mogelijke vergoedingen op de website van de zorgwijzer.

Anamneseformulier

Vul hieronder het anamneseformulier in voor jouw programma Hypnotische maagband. Geef aan bij de opmerkingen welk programma je wilt volgen (individueel of duo).