Meteen naar de inhoud

Al 20 kilo afgevallen met de hypnotische maagband

Ik blijf jullie graag op de hoogte houden van mijn eigen afvalproces met de hypnotische maagband. Ik ben al 20 kilo afgevallen! Dat heeft flinke invloed op mijn gezondheid, zul je begrijpen. Ik voel mij heel goed. Ook mijn diabetes is gekelderd, waardoor ik veel meer energie heb. Wat een genot om deze stappen te kunnen maken en met jullie te kunnen delen! Ik heb graag weer een bericht opgenomen om te bekijken en te beluisteren.

Daarnaast vertel ik in dit filmpje je graag wat maakt de hypnotische maagband zo goed werkt. Waar gaat het eigenlijk echt over? Dat is maatwerk, iets heel persoonlijks en daar wil ik op aansluiten, zodat jij afvalt. Niet ieder programma heeft dergelijke persoonlijke coaching. Ik doe dat wel en dat komt mede door mijn extra zintuigen als sjamaan. Ook Joanna en Julia stoppen daar veel extra tijd en moeite in. Dus met z’n drieën overleggen we dagelijks wat onze cliënten nodig hebben en waar we ze extra tools kunnen meegeven of extra steun kunnen geven.

Afvallen gaat vaak helemaal niet over eten, vandaar dat we ook geen dieet hebben. Het gaat over de wijze waarop jij met voeding en jezelf omgaat in jouw binnenwereld. Dus daar kunnen we de verandering maken; in je binnenwereld. Hypnose is de tool die contact kan leggen met jouw onderbewuste, zoals ik al vaker schreef. Ik zal je in het filmpje nog wat meer vertellen.

En de zonnebril? Na de operatie aan mijn oogleden is het licht nog erg scherp. Over een paar weken ben ik weer zonder, voor nu hoop ik dat je mij hiervoor kunt excuseren. In ieder geval was de operatie, naast het afvallen voor mij een belangrijke stap om voor mijzelf op te komen en voor mijzelf te kiezen. Dat gun ik jou ook!

Veel kijkplezier en als je vragen hebt, stuur mij gerust een bericht!

Groeten van Adrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *