Meteen naar de inhoud

Al 22 kilo minder en 250+ hypnotische maagband aangelegd

  • door

Zoals jullie wellicht hebben ontdekt, heb ik april 2018 zelf een hypnotische maagband laten aanleggen. Na bijna 5 maanden afvallen en veranderen ben ik 22 kilo lichter. Bovenal is het traject van de hypnotische maagband aanleggen bij anderen uitermate interessant. Graag neem ik jullie mee in diverse filmpjes waarin ik jullie bijpraat over de maagband en ons programma.

Ervaringen als therapeut

Allereerst mijn ervaringen als therapeut. Wellicht heb je al eerder filmpjes gezien van mijn persoonlijke ervaringen en is het delen van mijn ervaringen van hypnotische maagbanden aanleggen en het programma iets nieuws. (Mocht je nog geen ervaringen hebben gezien, dan volgt hierna het filmpje met meer van mijn persoonlijke ervaringen met afvallen naar mijn streefgewicht.)

Afvallen gaat voor ieder op zijn eigen manier. Er zijn mensen die direct gaan afvallen na plaatsing van de hypnotische maagband, anderen hebben wat meer voorbereiding nodig en gaan dan ook goed. Anderen vallen minder af of zelf moeilijk af. Zelfs mensen die gemotiveerd lijken, maar na een aantal maanden afhaken en helemaal niet meer willen afvallen. Ieder mens heeft zijn eigen manier van begeleiding nodig die past bij de manier waarop jij afvalt, gaat afvallen of met jezelf omgaat.
Luister verder naar mijn uitleg via deze video:

Persoonlijke ervaringen met 22 kilo afvallen door de hypnotische maagband

Het gaat niet altijd ‘als een jekko’ en gestaag naar beneden. Daar wil ik nu ook eens iets over vertellen. Sommige mensen denken dat je een hypnotische maagband aanlegt en vervolgens in twee maanden 40 kilo afvalt. Maar zo werkt het niet als je blijvend, gezond en fit wilt afvallen. Ik vertel je graag over mijn stappen en het resultaat na 5 maanden is 22 kilo! Graag nog 8 kilo eraf en ik ben op mijn streefgewicht. Even een update:

Lees meer op de pagina van het programma: hypnotische maagband

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *