Meteen naar de inhoud

Wat kost een hypnotische maagband?

Een sessie hypnotherapie kost € 150,-. Je wilt graag weten hoeveel de hypnotische maagband kost? De kosten van een hypnotische maagband programma liggen tussen de € 395,- en € 495,- (exclusief de mogelijke vergoeding van je zorgverzekeraar). Hoe komen we tot die prijs?

  • 1 tot 4 sessies per programma;
  • e-mailcoaching;

Hoe werkt zo’n virtuele maagband?

Om een hypnotische maagband te laten werken, hebben we een aantal dingen nodig: jouw overtuiging/motivatie en herhaling, herhaling, herhaling van bepaalde elementen van het programma. Zoals je inmiddels wellicht weet maken we gebruik van hypnotherapie en coaching.

Het eerste punt (overtuiging en motivatie) ligt natuurlijk bij jou. Wat heb jij over voor jezelf? Dus vraag jezelf af of je jezelf laat leiden door bijvoorbeeld louter een prijs of zoek jij naar het beste middel wat bij jou past om slank, fit en gezond te worden?

Voorbereiding, plaatsing van de hypnotische maagband en natraject

Hoe komt de prijs tot stand? De hypnotische maagband is bij ons een programma. Dat betekent dat er een aantal onderdelen zijn waar je doorheen gaat: voorbereiding, sessies en het natraject. Zo weten we dat je succesvol kunt afvallen. Hoe ziet dat eruit:

  • De voorbereiding is om de zaadjes te planten en jouw motivatie extra te versterken door middel van gerichte voorbereidingen en informatie.
  • Vet verliezen met virtuele maagbandDe sessie(s) gaan daadwerkelijk over hypnotherapie.
    • Volg je een eigen traject dan nemen we een voorbereidingssessie, een sessie op te plaatsen en een nacontrole. Mogelijk dat we nog een extra afspraak met je inplannen om belangrijke voorbereidingen te treffen. Het is maar net hoe jij in elkaar steekt en hoe jouw situatie is.
    • Bij een groepssessie gaan we ter plaatse aan de slag met elkaar om je voor te bereiden op een goede plaatsing van de maagband en wordt het ook direct aangelegd.
  • Natraject met e-mailcoaching. Hier wordt het verschil gemaakt. Nadat alles in orde is gebracht en je maagband is geïnstalleerd moeten er steeds stappen herhaalt worden om effectief de patronen van je onderbewuste te veranderen. De veranderingen die jij nodig hebt om te gaan afvallen, anders met voeding en jezelf om te gaan en bijvoorbeeld om te gaan bewegen, worden gemaakt in het natraject. Herhaling, herhaling in de vorm van 4 maanden e-mailcoaching. Ondersteuning, specifieke instructies en opdrachten en andere onderdelen helpen jou om die veranderingen te maken die nodig zijn.

Kortom: de kosten

Met die onderdelen komen we tot een programma dat tussen de € 395- en € 495,- kost. Daarbij kun je vanuit de aanvullende verzekering deels vergoeding krijgen.

Meer informatie Hypnotische maagband (programma)

Je kunt nog veel meer lezen en filmpjes kijken over afvallen met de hypnotische maagband, ervaringen met het afvallen. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *