Groepssessie Hypnotische Maagband

Groepssessie waarin jij start met afvallen?

 • Ben je al je hele leven op dieet?
 • Heb jij last van je overgewicht?
 • Wil jij graag afvallen, maar lijkt niets te werken?
 • Ben jij het zat om je dik en lelijk te voelen?

Herken je je hierin? Dan kan de hypnotische maagband en het programma de oplossing zijn voor jou!

Ja, dit wil ik

We bieden het programma individueel, in duo en in een speciale groepssessie. Je leest nu de pagina over de groepssessie voor afvallen met de hypnotische maagband.

Deelname groepssessie Hypnotische maagband

Met heel veel plezier mogen wij je meedelen dat wij jou direct kunnen helpen af te vallen op een manier die voor 80-90% van de mensen succesvol is. Niet door het aangaan van complexe diëten, diëten en nog eens diëten. Maar door middel van afvallen zonder dieet. Namelijk met hypnotherapie en het gebruik maken van hypnotherapietechnieken.

Doen!! Je krijgt inzichten. Het mag misschien niet meteen resultaat t.a.v. gewicht hebben, maar qua inzicht, hoe het werkt bij jou, hoe je kunt werken aan je verandering, enz, echt doen!

Anoniem

Het is meer dan alleen afvallen.
Je doelen bereiken, waarvan jij zelf wilt dat het gebeurt.
Prachtige resultaten behalen & echt blijvend slank worden!

Samantha Boudewijn

Fijne ervaring. Goede begeleiding.

Ria

Veel eyeopeners gehad en gewoontes gecreëerd die ook op de lange termijn nog werken in m'n systeem. Veel geleerd

Anoniem

Ben jij geïnteresseerd in de Groepssessie Hypnotische Maagband?

Neem deel aan deze groespsessie (van 10.00 uur – 13.00 uur) in Sassenheim, Warmonderweg 1a (Einstein-Academy).

Lees bijvoorbeeld: Groepssessie ervaringen
Nu geen € 495,00 maar voor jou € 395,00

Afvallen met een Hypnotische Maagband

Hypnose werkt met trance en dat ken je eigenlijk allang vanuit bijvoorbeeld op 'automatische piloot' naar je werk rijden, e.d.

Jij ondergaat een hypnose of beter gezegd je gaat in Trance. Ten alle tijde tijdens de sessies ben je erbij of merk je wat er met jou gebeurt; een essentieel onderdeel om te benoemen. Daarbij leg ik met jou een hypnotische maagband aan, zodat je veilig en verantwoord kunt afvallen. Na de sessie geloof jij dat je een echte maagband operatie hebt ondergaan en daarbij is er een mindset gevormd.

Er zijn bijvoorbeeld cliënten die de maagband na de sessie kunnen voelen zitten.

Adrie Talakua en de Hypnotische maagband

Wat maakt dat wij willen afvallen? Of ieder jaar één of meerdere keren dieet-programma's volgen om er gezonder uit te zien?

Ieder mens heeft specifieke triggers die maken dat je (te veel) gaat eten, terwijl je geen honger hebt. Die trigger gebeurt vaak onbewust en razendsnel. En zo hebben we al snel een kilootje te veel of overgewicht waar we graag vanaf willen. Een dieet is een veel gekozen oplossing, maar niet altijd houdbaar waardoor je na verloop van tijd weer op hetzelfde punt van overgewicht bent. Dit komt doordat we diëten vaak als een afstraffing gebruiken. Dat vind niemand leuk en houdt niemand lang vol.

Hypnotische maagband en kosten

Je gaat afvallen met een 'programma', dat betekent dat je niet na één sessie hypnotherapie aan je lot wordt over gelaten. Wij streven namelijk naar blijvend gewichtsverlies. Dus alles wat je nu verliest, dat je dat de rest van je leven (bij wijze van spreken) eraf kunt houden.

Wat daarvoor nodig is, is dat je een goede verandering maakt en dat kost enige tijd. Daarom investeren we tijd in voorbereiding voordat je komt, voorbereiding tijdens je sessie voordat we overgaan tot hypnose en installeren en begeleiding tijdens de vier maanden daarna. Soms gaat dan voor jou het echte werk namelijk pas beginnen.

Hieronder zie je een overzicht van alle elementen die we per programma voor je oplijnen om ecologisch en verzorgt af te vallen:

NBVH erkende therapeuten

Afvallen met onze Hypnotische Maagband

Groepssessie
afvallen, programma
395,-
programma

Synergie van de groep

Voorbereiding per e-mail

Groepssessie á 3 uur

Installatie hypnotische maagband

E-mailcoaching en persoonlijk contact á 4 maanden

€45 van je programma aanvullend vergoed.

Vergoeding?

Gedeeltelijk vergoed door Zorgverzekeraars met onze Geaccrediteerde Beroepscodes.

De NBVH is een door de zorgverzekeraars erkende beroepsvereniging, waardoor het mogelijk is om de therapie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. Kijk voor de mogelijke vergoedingen op de website van de zorgwijzer.

NBVH erkende therapeuten

Stappen programma hypnotische maagband

Register- en geaccrediteerd Hypnose- en Regressietherapeut Adrie Talakua is lid bij de NBVH (Nederlandse Vereniging voor Hypnotherapeuten). Joanna Talakua is Hypnose- en Regressietherapeut, NBVH kandidaat-register therapeut. Julia Talakua is int. gecertificeerd NLP trainer en coach.

Wij leggen je hieronder uit hoe de structuur van het programma is opgebouwd:

 1. Inschrijving deelname door jouw gewenste programma: individuele, duo of groepssessie;
 2. Persoonlijk contact en goedkeuring deelname aan jou programma(afhankelijk van de gezondheidsstaat van deelnemer);
  We bespreken vaak al per telefoon van te voren waar de problematiek bij jou over gaat.
 3. Bevestiging deelname en uitnodiging desbetreffende groepssessie;
 4. Ontvangst warming-up sessie hypnose - MP3, en enkele opdrachten via e-mailcoaching ter voorbereiding op je installatiesessie. Soms begint hier het afvallen al;
 5. Groepssessie of (eerste) persoonlijke sessie voor installatie van de hypnotische maagband (duur 3 uur);
 6. Gedurende drie maanden na de installatie: in de periode nadat de hypnotische maagband is geïnstalleerd krijg je e-mailcoaching en MP3's om jouw streefgewicht te behalen. Wij houden graag per email om de paar dagen contact met jou en ondersteunen wij je met jouw proces van afvallen. Waar nodig helpen we je op andere wijzen.

Hoe werkt de installatie hypnose van de Virtuele Maagband?

Bij de groepssessie komen we één keer bij elkaar met verschillende mensen die samen met jou gaan starten met afvallen met de hypnotische maagband.

Installatiesessie:

 • Introductie en voorbereidingen (2 uur)
  Op jouw installatiedag starten wij de eerste twee uur met de introductie. Daarin wordt de structuur van de dag uitgelegd en worden de belemmeringen en obstakels besproken omtrent 'het maar niet kunnen afvallen' (via bijvoorbeeld allerlei dieet-programma’s). Er wordt uitgelegd dat er veelal vanuit het bewuste en niet vanuit ons onbewuste deel onze aansturing wordt ingezet om te gaan afvallen. Dat betekent dat er vele tegenpolen zijn, die maken dat jij feitelijk naar de verkeerde oude patronen blijft luisteren om af te vallen. Denk hierbij aan onbewuste gedachten als eten is gezond, eet volledig je bord leeg, van eten wordt je gelukkig, als je bord leeg is krijg jij een snoepje of mag jij wat lekkers eten wat jij fijn vindt. We zullen ze bespreken op allerlei wijzen.
 • Installatie Hypnotische of Virtuele Maagband (1 uur)
  Na de introductie, uitleg en verdieping in jouw onbewuste wordt de Hypnotische Maagband geïnstalleerd door Register Hypnose- en Regressietherapeuten Adrie Talakua en Joanna Talakua door een begeleidende Hypnose sessie.
  In deze hypnose sessie worden er meerdere technieken toegepast, terwijl jij ogen gesloten hebt en luistert naar hetgeen Adrie Talakua zegt. Hij neemt je mee in de reis die jij gaat maken met jouw onbewuste en zal hij intens contact maken met het onbewuste. De virtuele of hypnotische maagband wordt aangelegd en geïnstalleerd.

Kort gezegd: de Hypnotische Maagband wordt in drie uur tijd bij jou aangelegd en geïnstalleerd.
Geef je ruim voor de groepssessie op om je plaats te verzekeren, omdat veel mensen graag willen deelnemen.

Afvallen met Hypnotherapie

Geen operatie. Dat is het eerste voordeel. Je kiest voor een methode waar je gebruik maakt van suggesties en waar je bewust weinig moeite voor hoeft te doen. Zo kun je blijvend afvallen én op je ideale gewicht blijven. Het effect is hetzelfde als met een operatieve maagband, maar dan zonder narcose, pijn, ongemakken, littekens, ziekteverzuim en zonder complicaties als ontstekingen, koorts en een kans tot overlijden.

Na de sessie ga je onbewust dingen doen om op je ideale gewicht te komen en te blijven. Doordat je bewust weinig hoeft te doen, is het een prettige ervaring waarbij je de kilo's verliest die jij graag kwijt wilt. Je zult snel positieve effecten zien in de spiegel en qua gewicht.

Een hypnotische maagband is effectiever dan een operatieve maagband. Inmiddels weten we dat 50% van de mensen die een operatieve maagband laat plaatsen baat heeft bij de maagband. Bij een virtuele maagband is dat 82%!

Trigger verwijderen door een virtuele maagband

Als je veel, te veel eet of heel de dag door eet, dan is de virtuele of hypnotische maagband een goede oplossing. Er zijn allerlei redenen waarom mensen kiezen om te veel te eten. Vaak zijn hierbij allerlei onbewust triggers vanuit jezelf of de omgeving die een rol spelen. Die triggers maken dat je te veel gaat eten, eet als je geen honger hebt of jezelf dik wilt maken.

Emotie eten

Als je eet om bepaalde emoties te vergeten of een goed gevoel te krijgen, dan eet je uit emotie. Een emotionele eter eet niet omdat hij honger heeft, maar om iets anders te vermijden of te bedekken. Deze emoties kunnen zo onbewust zijn, dat je niet weet dat dat de reden is dat je te veel eet. Gelukkig kun je met hypnose heel veel met deze aansturing en ben je eenvoudig te helpen. Als emoties weer loskomen van eten en eten weer de functie krijgt om honger te stillen, ben je een stap dichter bij jouw wens.

Eten uit gewoonte

Conditioneren gaat over (onbewuste) gewoontes. Zo ken je misschien ook wel dat iets begon, als iets spontaans en nu een gewoonte is geworden. Bijvoorbeeld: iets willen eten tijdens het TV kijken, een wijntje bij het avondeten, maar ook altijd om 6 uur moeten avondeten. Door zo’n (onbewuste) gewoonte kun je steeds meer gaan eten, omdat jij denkt dat je het nodig hebt. Als je daardoor dik wordt, maar liever afvalt dan loop je vast in je eigen gewoonten en patronen. Je zult dus die (onbewuste) gewoonte moeten aanpassen om je eetpatroon te kunnen doorbreken en een eenvoudig hulpmiddel daarbij is hypnose.

Eten als beloning

Je herkent misschien wel het moment dat jij vindt dat je het hebt verdient… Een lekker toetje, een zoutje, een traktatie op je werk: een beloning. Jij kunt een goede reden vinden waarom je dat verdient. Helaas hebben we geen goed biologisch systeem dat ons remt in lekker eten en eten en eten. Langzaamaan zijn veel van ons de signalen vergeten waar we echt naar moeten luisteren. Want het is maar de vraag of jouw lichaam al die traktaties ook echt een beloning vindt. Met hypnose kunnen we die signalen weer activeren, want dat heb je onder andere nodig om af te vallen.

Ervaringen hypnotische of virtuele maagband

Hypnose: eng? controle verliezen? manipuleren?

Wellicht denk je dat hypnose een manier is waarop iemand met je kunt doen wat je wilt. Mogelijk dat dat bij straathypnose het geval is, maar bij hypnosetherapie heb je het in eigen hand. Je behoud controle en bent er gedurende de sessie continue bij. Bij de sessie maken we gebruik van trance. Dat is een slaap-/waaktoestand, een manier van focussen. Denk maar aan een moment dat je verzonken zit in een boek en de tijd vergeet of als je op de automatische piloot in de auto van A naar B rijdt. Je bent in een staat waarbij je naar binnen bent gekeerd en onbewust dingen uitvoert. Zo werkt het ook met de sessies die je ondergaat voor je maagband. Je laat je onbewuste werken en programmeert het opnieuw. Je krijgt achteraf juist meer controle, bijvoorbeeld over je gewicht.

Wat is onze aanpak bij de hypnotische maagband?

Mijn ervaringen hypnotische maagband: -22 kilo na 5 maanden