Meteen naar de inhoud

.

Virtuele of Hypnotische maagband

Ben je al je hele leven op dieet? Heb jij last van je overgewicht? Wil jij graag afvallen en lijkt niets te werken? Ben jij het zat om je dik en lelijk te voelen?

Herken jij je hierin? Dan is de hypnotische maagband interessant!

Hypnose afvallen is het gebruik van hypnotherapie om af te vallen. Geen ingreep, maar onder hypnose een hypnotische maagband aanleggen met een erkende hypnotherapeut.

Voordat we deze therapie met jou wilden delen, wilden we eerst zelf ervaren of we hiermee konden afvallen. En met succes! Adrie is 15 kilo afgevallen en Joanna 8 kilo.

Met heel veel plezier mogen wij je meedelen dat wij jou direct kunnen helpen af te vallen op een manier die voor 80-90% van de mensen succesvol is. Niet door het aangaan van complexe diëten, diëten en nog eens diëten. Maar door middel van afvallen zonder dieet. Namelijk met hypnotherapie en het gebruik maken van hypnotherapietechnieken.

Het is meer dan alleen afvallen .
Je doelen bereiken, waarvan jij zelf wilt dat het gebeurt.
Prachtige resultaten behalen & echt blijvend slank worden!

Samantha Boudewijn

Rotterdam

Veel eyeopeners gehad en gewoontes gecreëerd die ook op de lange termijn nog werken in m'n systeem. Veel geleerd.

Anoniem

Voorhout

Fijne ervaring. Goede begeleiding.

Ria

Stolwijk

Doen!! Je krijgt inzichten. Het mag misschien niet meteen resultaat tav gewicht hebben, maar qua inzicht, hoe het werkt bij jou, hoe je kunt werken aan je verandering, enz, echt doen!

Anoniem

Sassenheim

Afvallen met een Hypnotische Maagband

Hypnose werkt met trance en dat ken je eigenlijk allang vanuit bijvoorbeeld op 'automatische piloot' naar je werk rijden, e.d.

Jij ondergaat een hypnose of beter gezegd je gaat in Trance. Ten alle tijde tijdens de sessies ben je erbij of merk je wat er met jou gebeurt; een essentieel onderdeel om te benoemen. Daarbij leg ik met jou een hypnotische maagband aan, zodat je veilig en verantwoord kunt afvallen. Na de sessie geloof jij dat je een echte maagband operatie hebt ondergaan en daarbij is er een mindset gevormd.

Er zijn bijvoorbeeld cliënten die de maagband na de sessie kunnen voelen zitten.

Wat maakt dat wij willen afvallen? Of ieder jaar één of meerdere keren dieet-programma's volgen om er gezonder uit te zien?

Ieder mens heeft specifieke triggers die maken dat je (te veel) gaat eten, terwijl je geen honger hebt. Die trigger gebeurt vaak onbewust en razendsnel. En zo hebben we al snel een kilootje te veel of overgewicht waar we graag vanaf willen. Een dieet is een veel gekozen oplossing, maar niet altijd houdbaar waardoor je na verloop van tijd weer op hetzelfde punt van overgewicht bent. Dit komt doordat we diëten vaak als een afstraffing gebruiken. Dat vind niemand leuk en houdt niemand lang vol.

Hypnotische maagband en kosten

Je gaat afvallen met een 'programma', dat betekent dat je niet na één sessie hypnotherapie aan je lot wordt over gelaten. Wij streven namelijk naar blijvend gewichtsverlies. Dus alles wat je nu verliest, dat je dat de rest van je leven (bij wijze van spreken) eraf kunt houden.

Wat daarvoor nodig is, is dat je een goede verandering maakt en dat kost enige tijd. Daarom investeren we tijd in voorbereiding voordat je komt, voorbereiding tijdens je sessie voordat we overgaan tot hypnose en installeren en begeleiding tijdens de vier maanden daarna. Soms gaat dan voor jou het echte werk namelijk pas beginnen.

Hieronder zie je een overzicht van alle elementen die we per programma voor je oplijnen om ecologisch en verzorgt af te vallen:

Afvallen met onze Hypnotische Maagband

Groepssessie afvallen
incl. 3 uur consult
395
Programma

Synergie van de groep

Voorbereiding per e-mail

Groepssessie á 3 uur

Installatie hypnotische maagband

E-mailcoaching en persoonlijk contact á 4 maanden

€45 van je programma aanvullend vergoed.

Duo programma afvallen
incl. 3 consulten
425
Programma

Sessies met partner

14% duo-voordeel

Voorbereiding per e-mail

3 á 4 sessies in je programma

Voorbereidingsessie

Installatiesessie

Nacontrole sessie

E-mailcoaching en persoonlijk contact á 4 maanden

€135 van je programma aanvullend vergoed.

Individueel programma afvallen
incl. 3 consulten
495
Programma

1 op 1 maatwerk sessie

Voorbereiding per e-mail

3 á 4 sessies in je programma

Voorbereidingsessie

Installatiesessie

Nacontrole

E-mailcoaching en persoonlijk contact á 4 maanden

€ 135 van je programma aanvullend vergoed.

Vergoeding?

Gedeeltelijk vergoed door Zorgverzekeraars met onze Geaccrediteerde Beroepscodes.

De NBVH is een door de zorgverzekeraars erkende beroepsvereniging, waardoor het mogelijk is om de therapie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. Kijk voor de mogelijke vergoedingen op de website van de zorgwijzer.

Wat is het voordeel van afvallen met Hypnotherapie?

Geen operatie. Dat is het eerste voordeel. Je kiest voor een methode waar je gebruik maakt van suggesties en waar je bewust weinig moeite voor hoeft te doen. Zo kun je blijvend afvallen én op je ideale gewicht blijven. Het effect is hetzelfde als met een operatieve maagband, maar dan zonder narcose, pijn, ongemakken, littekens, ziekteverzuim en zonder complicaties als ontstekingen, koorts en een kans tot overlijden.

Na de sessie ga je onbewust dingen doen om op je ideale gewicht te komen en te blijven. Doordat je bewust weinig hoeft te doen, is het een prettige ervaring waarbij je de kilo's verliest die jij graag kwijt wilt. Je zult snel positieve effecten zien in de spiegel en qua gewicht.

Een hypnotische maagband is effectiever dan een operatieve maagband. Inmiddels weten we dat 50% van de mensen die een operatieve maagband laat plaatsen baat heeft bij de maagband. Bij een virtuele maagband is dat 82%!

Trigger verwijderen door een virtuele maagband

Als je veel, te veel eet of heel de dag door eet, dan is de virtuele of hypnotische maagband een goede oplossing. Er zijn allerlei redenen waarom mensen kiezen om te veel te eten. Vaak zijn hierbij allerlei onbewust triggers vanuit jezelf of de omgeving die een rol spelen. Die triggers maken dat je te veel gaat eten, eet als je geen honger hebt of jezelf dik wilt maken.

Emotie eten

Als je eet om bepaalde emoties te vergeten of een goed gevoel te krijgen, dan eet je uit emotie. Een emotionele eter eet niet omdat hij honger heeft, maar om iets anders te vermijden of te bedekken. Deze emoties kunnen zo onbewust zijn, dat je niet weet dat dat de reden is dat je te veel eet. Gelukkig kun je met hypnose heel veel met deze aansturing en ben je eenvoudig te helpen. Als emoties weer loskomen van eten en eten weer de functie krijgt om honger te stillen, ben je een stap dichter bij jouw wens.

Eten uit gewoonte

Conditioneren gaat over (onbewuste) gewoontes. Zo ken je misschien ook wel dat iets begon, als iets spontaans en nu een gewoonte is geworden. Bijvoorbeeld: iets willen eten tijdens het TV kijken, een wijntje bij het avondeten, maar ook altijd om 6 uur moeten avondeten. Door zo’n (onbewuste) gewoonte kun je steeds meer gaan eten, omdat jij denkt dat je het nodig hebt. Als je daardoor dik wordt, maar liever afvalt dan loop je vast in je eigen gewoonten en patronen. Je zult dus die (onbewuste) gewoonte moeten aanpassen om je eetpatroon te kunnen doorbreken en een eenvoudig hulpmiddel daarbij is hypnose.

Eten als beloning

Je herkent misschien wel het moment dat jij vindt dat je het hebt verdient… Een lekker toetje, een zoutje, een traktatie op je werk: een beloning. Jij kunt een goede reden vinden waarom je dat verdient. Helaas hebben we geen goed biologisch systeem dat ons remt in lekker eten en eten en eten. Langzaamaan zijn veel van ons de signalen vergeten waar we echt naar moeten luisteren. Want het is maar de vraag of jouw lichaam al die traktaties ook echt een beloning vindt. Met hypnose kunnen we die signalen weer activeren, want dat heb je onder andere nodig om af te vallen.

Het is meer dan alleen afvallen .
Je doelen bereiken, waarvan jij zelf wilt dat het gebeurt.
Prachtige resultaten behalen & echt blijvend slank worden!

Samantha Boudewijn

Rotterdam

Veel eyeopeners gehad en gewoontes gecreëerd die ook op de lange termijn nog werken in m'n systeem. Veel geleerd.

Anoniem

Voorhout

Fijne ervaring. Goede begeleiding.

Ria

Stolwijk

Doen!! Je krijgt inzichten. Het mag misschien niet meteen resultaat tav gewicht hebben, maar qua inzicht, hoe het werkt bij jou, hoe je kunt werken aan je verandering, enz, echt doen!

Anoniem

Sassenheim

Ervaringen hypnotische of virtuele maagband

Hypnose: eng? controle verliezen? manipuleren?

Wellicht denk je dat hypnose een manier is waarop iemand met je kunt doen wat je wilt. Mogelijk dat dat bij straathypnose het geval is, maar bij hypnosetherapie heb je het in eigen hand. Je behoud controle en bent er gedurende de sessie continue bij. Bij de sessie maken we gebruik van trance. Dat is een slaap-/waaktoestand, een manier van focussen. Denk maar aan een moment dat je verzonken zit in een boek en de tijd vergeet of als je op de automatische piloot in de auto van A naar B rijdt. Je bent in een staat waarbij je naar binnen bent gekeerd en onbewust dingen uitvoert. Zo werkt het ook met de sessies die je ondergaat voor je maagband. Je laat je onbewuste werken en programmeert het opnieuw. Je krijgt achteraf juist meer controle, bijvoorbeeld over je gewicht.

Wat is onze aanpak bij de hypnotische maagband?

Mijn ervaringen hypnotische maagband:

Ben jij geïnteresseerd in de Groepssessie Hypnotische Maagband?

Regelmatig hebben we deze sessies (van 10.00 uur – 13.00 uur) in Sassenheim, Warmonderweg 1, Ingang rechterachterzijde.

Lees bijvoorbeeld: Groepssessie ervaringen
Nu geen € 495,00 maar voor jou € 395,00

Stappen programma hypnotische maagband

Register- en geaccrediteerd Hypnose- en Regressietherapeut Adrie Talakua is lid bij de NBVH (Nederlandse Vereniging voor Hypnotherapeuten). Joanna Talakua is Hypnose- en Regressietherapeut, VBAG. Julia Talakua is NLP trainer en coach. Wij leggen je hieronder uit hoe de structuur van het programma is opgebouwd:

  1. Inschrijving deelname door jouw gewenste programma: individuele, duo of groepssessie;
  2. Persoonlijk contact en goedkeuring deelname aan jou programma(afhankelijk van de gezondheidsstaat van deelnemer);
  3. Bevestiging deelname en planning van je eerste persoonlijke afspraak, de intake.
  4. Ontvangst warming-up sessie hypnose, MP3, en enkele opdrachten via e-mailcoaching ter voorbereiding op je installatiesessie;
  5. Tweede afspraak waarbij je na de eerste voorbereidingen je hypnotische maagband geïnstalleerd krijgt.
  6. Mogelijke nacontrole (alleen bij het duo en individuele programma) á 2 uur.
  7. Drie maanden na de installatie: in de periode nadat de hypnotische maagband is geïnstalleerd krijg je e-mailcoaching en MP3's om jouw streefgewicht te behalen. Wij houden graag per email om de paar dagen contact met jou en ondersteunen wij je met jouw proces van afvallen.
Geen velden gevonden.