Aanmeldformulier Groepssessie Hypnotische maagband

Op deze pagina kun je je inschrijven voor het ‘Genoeg is Genoeg’ programma waarmee je kunt afvallen door middel van een hypnotische maagband.

Vet verliezen met virtuele maagbandOf je nu fit wilt worden, af wilt vallen of vet wilt verliezen je kunt aan de slag om je ideale streefgewicht te behalen met de hypnotische maagband.

Mocht je eerst meer willen lezen over de hypnotische maagband. Dan kun je op deze pagina verder lezen. Zou je liever een individuele of duo sessie willen in plaats van een groepssessie, dan kun je je hier inschrijven voor het individuele of duo traject.

Ja, ik wil graag afvallen zonder een dieet en starten in de volgende groepssessie voor de hypnotische maagband. Ik geef mij nu op en ik besef dat ik met een hypnotische maagband ga afvallen naar mijn streefgewicht.

Geef hieronder jouw gegevens op. Het e-mailadres wat je opgeeft, is het adres waarop je direct een bericht terug ontvangt. Ook gebruiken we dat e-mailadres voor alle informatie, coaching en contact. Daarnaast gebruiken we de adresgegevens die je hier opgeeft voor het opmaken van jouw factuur.