Aanmeldformulier Individueel of Duo Hypnotische maagband

Op deze pagina kun je je inschrijven voor het ‘Genoeg is Genoeg’ programma waarmee je kunt afvallen door middel van een hypnotische maagband.

Vet verliezen met virtuele maagbandOf je nu fit wilt worden, af wilt vallen of vet wilt verliezen je kunt aan de slag om je ideale streefgewicht te behalen met de hypnotische maagband.

Mocht je eerst meer willen lezen over de hypnotische maagband. Dan kun je op deze pagina verder lezen. Zou je liever deelnemen aan de groepssessie in plaats van een individueel traject, dan kun je je hier inschrijven voor de volgende groepssessie.

Ja, ik wil graag afvallen zonder een dieet. Ik wil daarbij graag individueel of in duo deelnemen aan het ‘Genoeg is genoeg’ programma. Hierbij geef ik mij op en besef ik dat ik met een hypnotische maagband ga afvallen naar mijn streefgewicht.

Geef hieronder jouw gegevens op. Het e-mailadres wat je opgeeft, is het adres waarop je alle informatie ontvangt en ook een deel van jouw programma. Daarnaast gebruiken we de adresgegevens die je hier opgeeft voor het opmaken van jouw factur(en).