Meteen naar de inhoud

Blog hypnose en regressietherapie

Geschiedenis van de hypnotherapie

De eerste werkzaamheden van hypnose in de Westerse wereld stammen van rond 1750. De geschiedenis van de hypnotherapie is inmiddels dus 270 jaar oud. In al die jaren zijn er diverse psychologen, medici en andere professionals mee bezig geweest. Lang was men echter sceptisch over de mogelijkheden en resultaten met de therapie. Vandaag de dag… Lees verder »Geschiedenis van de hypnotherapie

Onze praktijk is open!

Sinds maart 2020 kennen we allemaal de restricties RIVM waarmee we onze gezondheid beschermen. Wij prijzen ons erg gelukkig met de verhuizing van onze praktijk naar een groter pand dit voorjaar. Hierdoor kunnen ruimschoots aan onder meer de 1,5 meter afstand voldoen in al onze ruimten en zijn we dus open voor consulten! Herken je… Lees verder »Onze praktijk is open!

Wat voor eter ben jij?

Afvallen, eten, je lichaam. Het is allemaal met elkaar verbonden. Zoals je wellicht weet werken wij met hypnose en de virtuele of hypnotische maagband. Ervaringen met hypnose en plaatsen hypnotische maagband De hypnose zorgt voor het onbewuste deel, zodat je op dat niveau eindelijk ook stappen kunt maken. Dat kan natuurlijk niet met een dieet… Lees verder »Wat voor eter ben jij?