Meteen naar de inhoud

Meer ervaringen met afvallen en mijn Diabetes II

Mijn inzicht dat ik verdriet, verdriet en verdriet sinds 1985 weggestopt heb in mijn lichaam, buik/maag en mijn wallen. In onderstaande filmpje wil ik mijn verdriet en ook ongelooflijke blijdschap delen. Ik vind het belangrijk al mijn ervaringen te delen. Want het is zo belangrijk dat meer mensen weten over wat er gebeurd.

De installatie van de Hypnotische Maagband mij tevens inzichten geeft en verwerking van gebeurtenissen in mijn leven die ik met de mantel der positiviteit heb verdrongen en het stemmetje in mij zegt: het leven gaat door nu los kan laten doordat ik door de moeilijke grens van afvallen en niet afvallen ben heen gegaan. Ofwel het kantelpunt in mijn Diabetes en gevecht met mijn gewicht en feitelijk mijn gezondheid.

Mensen een hele mooie zomerse dag en stel je gezondheid boven alles. Hieronder vertel ik over mijn ervaringen over hypnotisch afvallen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *