Meteen naar de inhoud

Houdt de hoofdpijn bij jou niet op?

Heb jij constante vlagen van hoofdpijn? En lijken deze steeds op de slechtste momenten te komen? Maar heb jij wel eens nagedacht waarom jij deze aanvallen steeds weer opnieuw hebt? Migraine aanvallen kunnen ook door middel van hypnose worden behandeld!

Migraine

Niet iedere hoofdpijn en migraine is medisch vast te stellen. Bovendien hoef je niet per se een medische oplossing zoeken voor je hoofdpijn en migraine. Therapie kan een uitkomst bieden, doordat je met onze therapeuten op zoek gaat naar aansturingen waardoor je migraine hebt.

Aansturing, oorzaken van migraine

Migraine kan op vele manieren ontstaan. Denk daarbij aan oorzaken als overprikkeling, stress, hormonen, de overgang, werkdruk of relatieproblemen. Zoals je leest zijn er uiteenlopende 'aanvliegroutes'. Er is dan ook niet één oorzaak te benoemen. Ieder mens heeft zijn eigen unieke achtergronden, waardoor migraine op fysiek niveau zich als symptoom kan presenteren.

Twijfel jij of deze therapie iets kan doen voor jouw klachten? Neem contact met ons op om je hulpvraag te bespreken.

Wij gebruiken diverse behandelmethoden om je te helpen. Dat betekent dat we na een intake een plan van aanpak met je maken. Op basis van wat jij in de intake vertelt, kan de therapeut bepalen welke stappen je kunnen gaan helpen. Voor de één is bijvoorbeeld EFT een goede methode om de klacht aan te pakken. De ander heeft meer profijt bij hypnose of regressietherapie.

Je hoeft iet te leren leven met wat je nu ervaart. Je kunt op zoek naar hetgeen wat ervoor zorgt dat je hoofdpijn activeert. Ga met ons aan de slag om te ontdekken wat er in jouw onderbewuste leeft.

Therapeuten die deze klacht behandelen:

Hypnose- en Regressie therapeut Adrie Talakua Einstein-Hypnose Praktijk

Adrie Talakua

Hypnotherapeut Joanna Talakua

Joanna Oort

Voorbeelden van oorzaken van migraine:

Overprikkeling

Stress

Hormonen

Overgang

Werkdruk

Relatieproblemen

Anamneseformulier

Vul hieronder het anamneseformulier in voor jouw individuele consult. Met deze informatie kunnen we je nog beter helpen.