Meteen naar de inhoud

Mijn (hypnotische) maagband en afvalproces

Als maagband-installateur, hypnose-therapeut, is het zo plezierig dat ik niet uitsluitend maagbanden installeer bij cliënten, maar ook heb laten plaatsen om mijn eigen maag. M.a.w. ik kan er persoonlijk over praten wat er allemaal bij mij heeft afgespeeld en nog afspeelt.

Nu, tijdens het afvallen, komen er zoveel verschillende overtuigingen komen er voorbij die maakten dat ik niet verder kon afvallen en vervolgens de daarbij behorende fysieke symptomen di e zich laten gelden en vrijkomen waardoor mijn lijf zich plezieriger en strakker aanvoelt.

Hulpstukken hypnotische maagbandMijn doel

Ik laat je een afbeelding zien wat mijn doel is: maatje 48 broek en shirt maatje M. Ik had broek 52-54, shirt maat XXL en ook weleens XXXL. Toch gaaf dat ik dat zo ervaar en over kan brengen aan mijn cliënten met al mijn passie en congruentie. Als ik naar de afbeelding kijk dan voelt het als een jongetje van 20 en het gaat mij lukken. Aansturing: Gezondheid, Fit en Flexibel kunnen bewegen.. I Love my Life.

Als hypnotherapeut hypnotische maagband installeren

Daarnaast stuur ik als hypnotherapeut naar mijzelf Adrie, als cliënt, mails waarin opbeurende voorzetjes geef om het proces van afvallen te bevorderen + MP3 luister-hypnose-berichtjes. Hypnotische maagband groepssessie in LeidenSamen met Joanna en Julia ga ik op zondag de 17e juni 2018 van 10.00 – 13.00 uur in Leiden de Maagband Installeren tijdens een Groepssessie.

Op een zonnige afgelopen week wilde ik mijn afvalproces met de Hypnotische Maagband op video met jullie delen, zodat je inzicht krijgt hoe het voor mij is, mijn persoonlijke ervaringen. En dat ik blij ben met de cliënten die bij mij de Maagband hebben laten installeren.

Het lukte niet

Waar ikzelf achter kom is dat ik jaren en jaren alles heb ingezet, met mijn drive en volle motivatie, om zo graag af te vallen en het lukte niet. Logisch nu, want als het mij met mijn drive en positieve instelling steeds niet lukt, dan doe ik iets fout of niet juist. En dat is mijn tegenstander in afvallen en blijkbaar ook met andere vaste patronen in mijn doen en laten die vanuit mijn onderbewuste steeds inzet.

Afvallen zonder dieet

Nu ikzelf de Hypnotische Maagband letterlijk mijn belemmeringen ervaar tijdens mijn veranderde levensstijl snap ik wat ik niet goed deed. Ik zie ook vooral stappen die ik nam in mijn onderbewuste. Wat een ‘shit’, de tegenstanders/delen in mij die het mij heel ongemakkelijk maken en hebben gemaakt betreft Afvallen.
Motivatie om echt daadwerkelijk af te vallen en niet terug te vallen in het oude patroon om (on)bewust op gewicht te blijven is dikwijls de fout die mensen maken. Die shit in jouw buik/maag en de belemmeringen of trauma’s komen sneller naar boven als je de Maagband installeert en dat direct kan opruimen. Tenzij je echt sterker bent dan je onbewuste delen ofwel jouw innerlijke tegenstanders. Maar mijn ervaring is dat als je echt gemotiveerd bent om af te vallen je het juist wilt opruimen.

Ook mannen, zonder dat buikje

Ik kom allerlei mensen tegen die ook willen Afvallen. ‘Adrie, hoe doe jij dat?’ en ‘Ik wist niet dat jij dat deed, Maagbanden installeren.’ Vanmorgen vroeg in de Sportschool, man van mijn leeftijd die nog zo graag actief wil zijn en veel te dik is. Mannen, niet alleen vrouwen die overgewicht hebben dienen af te vallen voor hun gezondheid. Ook de mannen of WIJ mannen dienen aan onze Gezondheid te werken. Ja het ETEN en DRINKEN is allemaal zo lekker, een klein beetje is meer dan voldoende. Genoeg is Genoeg.

Bekijk en luister mijn videobericht waarin ik over mijn ervaringen vertel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *