Meteen naar de inhoud

Zie jij door de bomen het bos niet meer?

Zit jouw baas jou constant op de huid? Ben jij zo gestrest dat elk wisje wasje zich ontwikkelt tot een groot obstakel? In de hedendaagse maatschappij zorgt overmatige stress steeds vaker voor fysieke en mentale klachten. Onder andere door middel van hypnose kan jij deze stress reduceren en er anders mee omgaan.

Als stress je leven bepaald, dan is het tijd om er anders naar te gaan kijken

Stress is iets wat je op allerlei manieren kunt ervaren. Je kunt ervaren dat je moe bent of juist opgejaagd voelt. Je voelt wellicht dat je opgebrand raakt of je merkt dat je snel 'erin schiet'.

Er is in grote lijnen in ieder geval een aanleiding, waardoor jij stress gaat ervaren. Die aanleiding kan enorm uiteenlopen en is voor iedereen anders. Daardoor kunnen sommige mensen er zo goed mee omgaan en anderen hebben grote moeite met stressvolle activiteiten.

Ervaar jij dat het anders zou moeten kunnen voelen?

Het mooie aan de therapie die wij geven, is dat je niet eens precies hoeft te weten hoe het komt en wat er met jou gebeurt. Jouw hulpvraag om iets te doen aan de stress die jij op dagelijkse basis, is voor ons een aanleiding om mee aan de slag te gaan. Jij ervaart namelijk iets dat jij niet normaal vindt of waarvan je het gevoel hebt dat het anders moet kunnen.

Met die informatie kunnen we aan de slag. Hieronder zie je diverse therapievormen die hier iets aan kunnen bijdragen. Denk daarbij aan EFT, hypnose- en regressietherapie of bijvoorbeeld Prenatale therapie. Na de intake zal Adrie of Joanna je uitleggen wat de mogelijkheden zijn om je hulpvraag aan te pakken.

Therapeuten die stress en stress gerelateerde klachten behandelen:

Hypnose- en Regressie therapeut Adrie Talakua Einstein-Hypnose Praktijk

Adrie Talakua

Hypnotherapeut Joanna Talakua

Joanna Oort

Voorbeelden van oorzaken van stress:

Werkdruk

Pijnklachten

Angsten

Relatieproblemen

Verslaving

Sociale druk

Anamneseformulier

Vul hieronder het anamneseformulier in voor jouw individuele consult. Met deze informatie kunnen we je nog beter helpen.