Meteen naar de inhoud

Kan jij niet stoppen?

Lukt het jou maar niet om van je verslaving af te komen? Of misschien vind jij niet eens dat je een verslaving hebt? Verslaafd kun je bijvoorbeeld zijn aan alcohol, gokken of roken. Minder bekend zijn verslavingen aan gamen, seks of adrenaline. Deze verschillende verslavingen kunnen worden behandeld door middel van hypnose!

Globaal is verslaving zoiets als een toestand waarvan je fysiek of mentaal een gewoonte hebt gemaakt. Het kan een toestand zijn die veroorzaakt wordt door een middel waarvan je (dus) afhankelijk geworden bent om in die staat te komen. Maar uit alleen gewoontes kunnen verslavingen ontstaan.

In de basis gaat het erom dat jij hetgeen waar je wat mee wilt als een verslaving ziet of dat jij het vervelend vindt om er zo aan vast te zitten. Verslaving of iets dat er op lijkt, jij hebt behoefte er iets aan te veranderen. Dat kan een hulpvraag zijn voor onze praktijk. Vul het anamneseformulier in, zodat je met een van ons in aanraking kan komen om te starten met je intake.

Voorbeelden van verslavingen:

Gokken

Drugs

Voedsel

Roken

Seks

Gamen

Als jij het wilt, kun je van verslavingen af!

Iets dat een verslaving is ontstaan, kan op zoveel verschillende manieren ontstaan. Daarom is het niet zo belangrijk waaraan je verslaafd bent. Voor ons is het belangrijk dat je er vanaf wilt. Dat is de eerste stap naar stoppen. Daarna kunnen we op allerlei manieren aan de slag. We kunnen kijken naar de aanleiding van een verslaving, erachter komen wat een verslaving je oplevert en onderzoeken wat je ervoor in de plaats zou willen hebben.

Niets is te gek! Alles verdient te aanpak die jij nodig hebt om die stap te maken in jouw leven die jij nu wilt maken.

Therapeuten die dit behandelen:

Hypnose- en Regressie therapeut Adrie Talakua Einstein-Hypnose Praktijk

Adrie Talakua

Hypnotherapeut Joanna Talakua

Joanna Oort

Anamneseformulier

Vul hieronder het anamneseformulier in voor jouw individuele consult. Met deze informatie kunnen we je nog beter helpen.