Meteen naar de inhoud
Die delen in beeld brengen die iets te zeggen hebben

Voice Dialogue

Ik wil hier graag mee aan de slag

Voice Dialogue werkt met diverse onderdelen van een klacht

Stel je voor dat je ervaart en luistert naar alle elementen die met jouw klacht te maken hebben. Waar zou je dan achter kunnen komen? In iedere klacht, elk probleem of hulpvraag liggen delen, onderdelen die daarmee te maken hebben. Voice Dialogue is een middel om met delen te werken en een bijzonder therapeutisch effect te realiseren.

Voice Dialogue voor een gesprek met de delen die een rol spelen

Delen, elementen, deelpersonen

Als we uitgaan van een klacht of hulpvraag gaan we er vanuit dat jij er op een bepaalde manier invloed op hebt. Welke invloed dat is, zullen we samen moeten onderzoeken. Daarvoor kunnen we Voice Dialogue gebruiken.

Hiermee kun je namelijk jouw binnenwereld onderzoeken en letterlijk in beeld brengen. Dit doe je door te werken met delen of deelpersonen van jouw innerlijk in een bepaalde context.

Bewust worden voor transformatie

Voice Dialogue is bewustzijnswerk en een vorm van communicatie. Door de inzichten kan er verandering of transformatie ontstaan, wat weer effect kan hebben op jouw hulpvraag. Het doel is om te werken naar het loslaten van lading die is ontstaan en waar jij last van hebt.

In en na de intake zal de therapeut een plan maken om jouw probleem met jou aan te pakken. Daarin zullen waarschijnlijk verschillende van deze technieken kunnen worden toegepast. Overleg met je therapeut wat het beste past bij jouw probleem. Vul het anamnese formulier in om een afspraak te maken.

Hoe werkt Voice Dialogue?

We gaan alle elementen van jouw klacht of hulpvraag onderzoeken. Je start vanuit een vaste plaats in de zaal en ervaart waar in de ruimte de delen zijn die een rol spelen bij je klacht. Die delen krijgen hun eigen plek en daarna gaan we met ieder deel in 'gesprek'. Zo kun je alle delen los zien van de context en van jouw hulpvraag en andere inzichten krijgen dan je tot nu toe hebt. De therapeuten weten exact wat ze moeten doen om jou te begeleiden bij deze wijze van werken. Ook al weet je niet geheel hoe het werkt en wat er van je verwacht wordt. Houd je verwachtingen open en stel je open voor wat er mag komen.

Neem contact van een van ons op om jouw hulpvraag te bespreken.

Therapeuten die Voice Dialogue gebruiken:

Hypnose- en Regressie therapeut Adrie Talakua Einstein-Hypnose Praktijk

Adrie Talakua

Joanna Oort Hypnose- en Regressietherapeut Bollenstreek

Joanna Oort

Anamneseformulier

Vul hieronder het anamneseformulier in voor jouw individuele consult. Met deze informatie kunnen we je nog beter helpen.