Hypnose maagband om af te vallen

Afvallen met behulp van een Hypnotische maagband

Vaak wordt afvallen geassocieerd met heel veel sporten en minder eten. Natuurlijk is voldoende beweging en goede voeding erg belangrijk, maar wist jij dat je ook een Hypnotische maagbang kan laten aanbrengen? Ben jij al je hele level op dieet? Heb jij last van overgewicht? Heb jij alles geprobeerd om gewicht te verliezen, maar niks werkt? Een Hypnotische maagband helpt jou om je doel te bereiken en af te vallen! 

Wat is het voordeel van afvallen met Hypnotherapie?

Geen operatie. Dat is het eerste voordeel. Je kiest voor een methode waar je gebruik maakt van suggesties en waar je bewust weinig moeite voor hoeft te doen. Zo kun je blijvend afvallen én op je ideale gewicht blijven. Het effect is hetzelfde als met een operatieve maagband, maar dan zonder narcose, pijn, ongemakken, littekens, ziekteverzuim en zonder complicaties als ontstekingen, koorts en een kans tot overlijden.

Na de sessie ga je onbewust dingen doen om op je ideale gewicht te komen en te blijven. Doordat je bewust weinig hoeft te doen, is het een prettige ervaring waarbij je de kilo's verliest die jij graag kwijt wilt. Je zult snel positieve effecten zien in de spiegel en qua gewicht.

Een hypnotische maagband is effectiever dan een operatieve maagband. Inmiddels weten we dat 50% van de mensen die een operatieve maagband laat plaatsen baat heeft bij de maagband. Bij een virtuele maagband is dat 82%!

Wat voor eter ben jij?

Emotie eten

Als je eet om bepaalde emoties te vergeten of een goed gevoel te krijgen, dan eet je uit emotie. Een emotionele eter eet niet omdat hij honger heeft, maar om iets anders te vermijden of te bedekken. Deze emoties kunnen zo onbewust zijn, dat je niet weet dat dat de reden is dat je te veel eet. Gelukkig kun je met hypnose heel veel met deze aansturing en ben je eenvoudig te helpen. Als emoties weer loskomen van eten en eten weer de functie krijgt om honger te stillen, ben je een stap dichter bij jouw wens.

x

Eten uit gewoonte

Conditioneren gaat over (onbewuste) gewoontes. Zo ken je misschien ook wel dat iets begon, als iets spontaans en nu een gewoonte is geworden. Bijvoorbeeld: iets willen eten tijdens het TV kijken, een wijntje bij het avondeten, maar ook altijd om 6 uur moeten avondeten. Door zo’n (onbewuste) gewoonte kun je steeds meer gaan eten, omdat jij denkt dat je het nodig hebt. Als je daardoor dik wordt, maar liever afvalt dan loop je vast in je eigen gewoonten en patronen. Je zult dus die (onbewuste) gewoonte moeten aanpassen om je eetpatroon te kunnen doorbreken en een eenvoudig hulpmiddel daarbij is hypnose.

x

Eten als beloning

Je herkent misschien wel het moment dat jij vindt dat je het hebt verdient… Een lekker toetje, een zoutje, een traktatie op je werk: een beloning. Jij kunt een goede reden vinden waarom je dat verdient. Helaas hebben we geen goed biologisch systeem dat ons remt in lekker eten en eten en eten. Langzaamaan zijn veel van ons de signalen vergeten waar we echt naar moeten luisteren. Want het is maar de vraag of jouw lichaam al die traktaties ook echt een beloning vindt. Met hypnose kunnen we die signalen weer activeren, want dat heb je onder andere nodig om af te vallen.

Het is meer dan alleen afvallen .
Je doelen bereiken, waarvan jij zelf wilt dat het gebeurt.
Prachtige resultaten behalen & echt blijvend slank worden!

Samantha

Rotterdam

Veel eyeopeners gehad en gewoontes gecreëerd die ook op de lange termijn nog werken in m'n systeem. Veel geleerd.

Anoniem

Voorhout

Fijne ervaring. Goede begeleiding.

Ria

Stolwijk

Doen!! Je krijgt inzichten. Het mag misschien niet meteen resultaat tav gewicht hebben, maar qua inzicht, hoe het werkt bij jou, hoe je kunt werken aan je verandering, enz, echt doen!

Anoniem

Sassenheim

Hoe werkt de Hypnotische maagband?

Hypnose afvallen is het gebruik van hypnotherapie om af te vallen. Geen ingreep, maar onder hypnose een hypnotische maagband aanleggen met een erkende hypnotherapeut. Jij ondergaat een hypnose of beter gezegd je gaat in trance. Ten alle tijde tijdens de sessies ben je erbij of merk je wat er met jou gebeurt; een essentieel onderdeel om te benoemen. Daarbij leg ik met jou een hypnotische maagband aan, zodat je veilig en verantwoord kunt afvallen. Na de sessie geloof jij dat je een echte maagband operatie hebt ondergaan en daarbij is er een mindset gevormd. Er zijn bijvoorbeeld cliënten die de maagband na de sessie kunnen voelen zitten.

Stappen programma hypnotische maagband

Register- en geaccrediteerd Hypnose- en Regressietherapeut Adrie Talakua is lid bij de NBVH (Nederlandse Vereniging voor Hypnotherapeuten). Joanna Talakua is Hypnose- en Regressietherapeut, VBAG. Julia Talakua is NLP trainer en coach. Wij leggen je hieronder uit hoe de structuur van het programma is opgebouwd:

  1. Inschrijving deelname door jouw gewenste programma: individuele, duo of groepssessie;
  2. Persoonlijk contact en goedkeuring deelname aan jou programma(afhankelijk van de gezondheidsstaat van deelnemer);
  3. Bevestiging deelname en planning van je eerste persoonlijke afspraak, de intake.
  4. Ontvangst warming-up sessie hypnose, MP3, en enkele opdrachten via e-mailcoaching ter voorbereiding op je installatiesessie;
  5. Tweede afspraak waarbij je na de eerste voorbereidingen je hypnotische maagband geïnstalleerd krijgt.
  6. Mogelijke nacontrole (alleen bij het duo en individuele programma) á 2 uur.
  7. Drie maanden na de installatie: in de periode nadat de hypnotische maagband is geïnstalleerd krijg je e-mailcoaching en MP3's om jouw streefgewicht te behalen. Wij houden graag per email om de paar dagen contact met jou en ondersteunen wij je met jouw proces van afvallen.

Afvallen met onze Hypnotische Maagband

Groepssessie afvallen
incl. 3 uur consult
395
Programma

Synergie van de groep

Voorbereiding per e-mail

Groepssessie á 3 uur

Installatie hypnotische maagband

E-mailcoaching en persoonlijk contact á 4 maanden

€45 van je programma aanvullend vergoed

Duo programma afvallen
incl. 3 consulten
425
Programma

Sessies met partner

14% duo-voordeel

Voorbereiding per e-mail

3 á 4 sessies in je programma

Voorbereidingsessie

Installatiesessie

Nacontrole sessie

E-mailcoaching en persoonlijk contact á 4 maanden

€135 van je programma aanvullend vergoed

Individueel programma afvallen
incl. 3 consulten
495
Programma

1 op 1 maatwerk sessie

Voorbereiding per e-mail

3 á 4 sessies in je programma

Voorbereidingsessie

Installatiesessie

Nacontrole sessie

E-mailcoaching en persoonlijk contact á 4 maanden

€ 135 van je programma aanvullend vergoed.

Vergoeding?

Gedeeltelijk vergoed door Zorgverzekeraars met onze Geaccrediteerde Beroepscodes.

De NBVH is een door de zorgverzekeraars erkende beroepsvereniging, waardoor het mogelijk is om de therapie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. Kijk voor de mogelijke vergoedingen op de website van de zorgwijzer.

NBVH erkende therapeuten

Therapeuten die jou hiermee kunnen helpen:

Adrie Talakua Einstein-Hypnose Praktijk

Adrie Talakua

Hypnotherapeut Joanna Talakua

Julia Talakua

Anamneseformulier

Vul hieronder het anamneseformulier in voor jouw individuele consult. Met deze informatie kunnen we je nog beter helpen.