.

Tarieven en Beroepsverenigingen

Aan het begin van het traject ga ik samen met jou een intakegesprek aan. Dit gesprek duurt ongeveer twee uur en kost 150 euro.  Het tarief van een consult hypnose- en regressietherapie bedraagt 90 euro per uur, waarbij een gemiddeld consult ongeveer anderhalf uur duurt. Kijk ook op de zorgwijzer om uit te zoeken welke vergoeding jouw verzekering je biedt.

Het aantal sessies hangt af van de aard en complexiteit van de vraag waarmee je dit traject instapt.

Daarnaast heb je de diverse programma's bij het plaatsen van een hypnotische maagband. De kosten daarvan kunt u vinden op deze pagina.

Indien een consult plaatsvindt op een andere locatie dan bij ons op spreekuur, worden de reisuren en reiskosten extra bij het tarief berekend. Dit doen we graag met jou in overleg!

Na afloop van een consult dienen de kosten direct contant te worden betaald (voor vergoeding van de zorgverzekeraar kunt u hieronder meer informatie vinden).

Vul gelijk een anamneseformulier in, voor ons belangrijke informatie voor jouw consult.

Adrie Talakua en Joanna Oort

Eisntein-Hypnose Praktijk

Aandachtspunten bij afzegging

Consulten dienen minimaal 24 uur van te voren (voor het tijdstip van de gemaakte afspraak en voor 17.00 uur voor een avondconsult die de volgende dag staat gepland) te worden afgezegd anders worden deze in rekening gebracht.
Als jij jouw consult dat op maandag is afgesproken of gepland is, wilt annuleren dan dien je dat op de vrijdag (voor 17.00 uur!) vooraf aan de komende maandagafspraak af te zeggen!

Zorgverzekeraars, beroepsverenigingen & erkende therapeuten

Einstein-Hypnosewereld.academy is een onderdeel van de Maatschap Einstein-Solutions, Kamer van Koophandel 62.12.67.09.

Ieder van ons maakt zijn eigen keuzes in aansluitingen bij beroepsverenigingen en het volgen van vervolgopleidingen. Zie hieronder of jouw consulten bij de desbetreffende therapeut geheel of deels door jouw verzekeraar vergoed wordt.

Kijk ook op de zorgwijzer om uit te zoeken welke vergoeding jouw verzekering je biedt.

De benodigde AGB-codes voor vergoedingen via de zorgverzekeraar zijn:

AGB-Code : 90062409
Onderneming : EINSTEIN-SOLUTIONS

AGB-Code : 90103012
Zorgverlener : A.N. TALAKUA

AGB-Code : 90107030
Zorgverlener : Joanna Oort

NBVH erkende therapeuten

NBVH

Lid: Adrie Talakua

Erkende therapeuten

Lid: Joanna Oort

De NBVH is een door de zorgverzekeraars erkende beroepsvereniging, waardoor het mogelijk is om de therapie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. Kijk voor de mogelijke vergoedingen op de website van de zorgwijzer.

Klacht, geschil, tuchtrecht?

Ben u ontevreden of het niet eens met onze wijze van werken? Neem dan contact met ons op, zodat we het kunnen bespreken.

Komen we er niet uit?

Via onze beroepsvereniging NBVH is voor onze consulten het klachtrecht geregeld (Wkkgz) en kunt u terecht bij een klachtenfunctionaris.
Als er een geschil ontstaat, zijn wij voor geschillen aangesloten bij SCAG. Dat betekent dat u terecht kan bij De Geschillencommissie Zorg.
Tuchtrecht is geregeld bij TCZ (als RBCZ geregistreerde therapeuten). Situaties die onder de tuchtnormen (beroepscode) vallen kunt u Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg voorleggen.

NVNLP approved

NVNLP erkende coaches

Lid: Adrie Talakua
Lid: Joanna Talakua (Oort)

Voor NLP zijn wij lid de Nederlandse Vereniging voor Linguïstisch Programmeren (NVNLP) en erkend trainers, coaches en therapeuten.

Einstein-empowerment.academy is als instituut aangesloten bij de vereniging en erkend en geaccrediteerd NLP-instituut bij deze vereniging.