Meteen naar de inhoud

.

Tarieven en Beroepsverenigingen

Wat is ons tarief en aan welke kosten moet jij denken?

Aan het begin van het traject ga ik samen met jou een intakegesprek aan. Dit gesprek duurt ongeveer twee uur en kost 150 euro. Naar aanleiding van de intake bepalen we een behandelplan en plannen we de vervolgsessies waarmee we jou traject uitwerken.

Het tarief van een consult (hypnose- en regressietherapie) verschilt per therapeut. Waarbij een gemiddeld consult ongeveer anderhalf uur duurt.
Joanna: 90 euro per uur
Adrie: 100 euro per uur

Kijk ook op de zorgwijzer om uit te zoeken welke vergoeding jouw verzekering je biedt voor onze diensten (zoek op hypnose- en regressietherapie).

Indien een consult plaatsvindt op een andere locatie dan bij ons op spreekuur, worden de reisuren en reiskosten extra bij het tarief berekend. Dit doen we graag met jou in overleg!

Vul gelijk een anamneseformulier in, voor ons belangrijke informatie voor jouw consult. Dan plannen we binnenkort jouw intake!

Hartelijke groeten,

Adrie Talakua en Joanna Oort

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Het aanpakken van een hulpvraag waar jij mogelijk al jaren mee loopt, kan meestal niet in één sessie worden aangepakt. Het aantal sessies hangt af van de aard en complexiteit van de vraag waarmee je dit traject instapt. Dit besprek je met je therapeut na de intake. Houd er rekening mee dat je een aantal keer op bezoek zult komen.
Daarnaast heb je het (vaste) programma van de hypnotische maagband, waarover je meer informatie kunt lezen op deze pagina.

Aandachtspunten bij afzegging

Consulten dienen minimaal 24 uur van te voren (voor het tijdstip van de gemaakte afspraak en voor 17.00 uur voor een avondconsult die de volgende dag staat gepland) te worden afgezegd anders worden deze in rekening gebracht.
Als jij jouw consult dat op maandag is afgesproken of gepland is, wilt annuleren dan dien je dat op de vrijdag (voor 17.00 uur!) vooraf aan de komende maandagafspraak af te zeggen!

Tarief, beroepsvereniging erkende hypnose therapeut

Beroepsverenigingen & erkende therapeuten

Einstein-Hypnose Praktijk is een onderdeel van de Maatschap Einstein-Solutions, Kamer van Koophandel 62.12.67.09.

De benodigde AGB-codes voor vergoedingen via de zorgverzekeraar zijn:

AGB-Code : 90062409
Onderneming : EINSTEIN-SOLUTIONS

AGB-Code : 90103012
Zorgverlener : A.N. TALAKUA

AGB-Code : 90107030
Zorgverlener : Joanna Oort

Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnose- en Regressietherapeuten

NBVH

Lid: Adrie Talakua

De NBVH is een door de zorgverzekeraars erkende beroepsvereniging, waardoor het mogelijk is om de therapie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. Kijk voor de mogelijke vergoedingen op de website van de zorgwijzer.

Erkende therapeuten

Lid: Joanna Oort

Klacht, geschil, tuchtrecht?

Ben u ontevreden of het niet eens met onze wijze van werken? Neem dan contact met ons op, zodat we het kunnen bespreken.

Komen we er niet uit?

Via onze beroepsvereniging NBVH is voor onze consulten het klachtrecht geregeld (Wkkgz) en kunt u terecht bij een klachtenfunctionaris.
Als er een geschil ontstaat, zijn wij voor geschillen aangesloten bij SCAG. Dat betekent dat u terecht kan bij De Geschillencommissie Zorg.

Hier vind je ook de cliëntfolder waarin precies beschreven is hoe zij werken.

Tuchtrecht is geregeld bij TCZ (als RBCZ geregistreerde therapeuten). Situaties die onder de tuchtnormen (beroepscode) vallen kunt u Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg voorleggen.

RBCZ erkende therapeut
NVNLP erkend lid

NVNLP erkende coaches

Om erkende NLP-coaching te kunnen geven, zijn wij lid de Nederlandse Vereniging voor Linguïstisch Programmeren (NVNLP) en erkend trainers, coaches en therapeuten.

Lid: Adrie Talakua
Lid: Joanna Oort

.