Meteen naar de inhoud

Zie jij het even helemaal niet meer zitten?

Word het jou allemaal te veel? Het werk stapelt zich op, thuis moet je nog van alles doen, je slaapt slecht en je hebt nauwelijks tijd voor jezelf. Of misschien sta jij onder zoveel druk dat je bijna geen adem meer kunt halen. Herken jij jezelf hierin? Dan wordt het tijd dat jij hier iets aan gaat doen! Door middel van hypnose kun jij nu verandering in je leven brengen.

Burn-out / depressie?

Voordat je misschien aan het woord depressie denkt ervaar je vaak dat je erg somber bent of nergens zin in hebt. Je kunt moe zijn en onrustig tegelijk. Je kunt je ook schuldig of waardeloos voelen. Kortom je zit niet lekker in je vel en dat kan langer aanhouden. Als het langer dan twee weken aanhoud, je somberheid en nergens zin in hebben, noemen we die staat een depressie.

Spreken we over een burn-out dan is er ook veel spanning om gebeurtenissen, verplichtingen en problemen. Spanning waar je niet mee kunt omgaan. Overspanning, gevoel hebben geen grip hebben op de situatie en weinig energie en focus om dagelijkse bezigheden te kunnen blijven doen. Een burn-out heeft deze kernmerken en wellicht herken jij ze.

Bij veel mensen zien we ook een combinatie van burn-out / depressie. De somberheid afgewisseld met spanning zorgt ervoor dat je je totaal uitgeblust kan voelen en geen enkele manier in beweging kunt komen. Naast de medische reguliere wegen die je kunt belopen, is er binnen hypnose- en regressietherapie ook ruimte om anders naar je problemen te kijken.

Er zijn allerlei manieren om eraan te werken, maar voor de hypnotherapeut is de belangrijkste vraag: hoe ben je daar gekomen, in die burn-out / depressie staat? Wat zijn jou triggers geweest waardoor je je nu zo ellendig voelt. Met die zoektocht kunnen we op een bijzondere manier je depressie behandelen.

Voorbeelden van oorzaken van depressies:

Werkdruk

Sociale onzekerheid

Overschatting

Binnenvetten

Therapeuten die deze klacht behandelen:

Hypnose- en Regressie therapeut Adrie Talakua Einstein-Hypnose Praktijk

Adrie Talakua

Hypnotherapeut Joanna Talakua

Joanna Oort

Anamneseformulier

Vul hieronder het anamneseformulier in voor jouw individuele consult. Met deze informatie kunnen we je nog beter helpen.