Meteen naar de inhoud

Heb jij ook zoveel last van huidklachten?

Voel jij voortdurend de noodzaak om te krabben aan je huid? Houdt de constante jeuk, pijn en/of irritatie niet op en blijf je maar last hebben van jouw huid? Hypnose kan jou helpen! De huid is niet alleen ons grootste orgaan, het beschermt ons letterlijk tegen de buitenwereld. Door gebruik van hypnose kan jij ervoor zorgen dat je huid volledig hersteld en weer weerbaar maakt.

Huidklachten

Er is een hele lange lijst met mogelijke huidaandoeningen, maar jij bent met jouw specifieke probleem op deze pagina terecht gekomen. Dat betekent dat jij voor jouw huidklachten op zoek bent naar een andere aanpak. Een aanpak waarbij je het psychische component van je klachten wilt onderzoeken en op zoek bent naar wat de huidklachten en je huid je wil zeggen. Top, dat is wat wij als therapeuten met jou kunnen uitzoeken!

Denk aan problemen als eczeem, psoriasis, uitslag op diverse wijzen, schimmels of couperose, maar ook simpelweg een droge trekkerige huid of juist vette huid. Als jouw huis abnormaal reageert en je hebt er last van dan spreken we over huidproblemen.

Er zijn mensen die beweren dat ze 'gewoon een probleemhuid hebben'. Wij gaan daar niet vanuit. Vanuit de holistische kijk vormen lichaam en geest een eenheid. Dus als je huid uit balans is en op een bepaalde manier uiting geeft, waar jij klachten van ervaart, dan kunnen we op zoek naar de aanleiding hiervoor. Je huid is een prachtige spiegel voor zaken in je innerlijke wereld waar je geen zicht op hebt. Maak een contact met één van de therapeuten om je klachten te bespreken of vul een anamneseformulier in.

Behandelmethoden

Therapeuten die deze klacht behandelen:

Hypnose- en Regressie therapeut Adrie Talakua Einstein-Hypnose Praktijk

Adrie Talakua

Hypnotherapeut Joanna Talakua

Joanna Oort

Voorbeelden van verschillende vormen van huidklachten:

Blaasjes

Zwellingen

Acne

Uitslag

Eczeem

Jeuk

Anamneseformulier

Vul hieronder het anamneseformulier in voor jouw individuele consult. Met deze informatie kunnen we je nog beter helpen.