Meteen naar de inhoud

Slaap jij onregelmatig? Ervaar je slaapproblemen?

Heb jij veel moeite met in slaap vallen? Blijf jij wakker liggen van allerlei gedachtes? Een goede en constante nachtrust zorgt ervoor dat jij vol energie jouw dag kan aanvangen. Als je problemen hebt met slapen, dan doorbreekt dit jouw hele bioritme. Hypnose kan jou helpen om een goede nachtrust te ontwikkelen!

Niet slapen, slecht slapen, piekeren, wakker liggen. Je wordt er niet vrolijk van. Bovendien heb je er dagelijks last van bij wat je overdag wilt doen. Er kunnen allerlei oorzaken liggen achter slaapproblemen: onrust, ziekte, piekeren, relatieproblemen, stress, nachtmerries. Soms kun je je vinger er niet echt op leggen. Wat houd jou wakker?

Je hoeft de oorzaak van je slaapproblemen niet te kennen

Het antwoord op deze vraag hoef jij nog niet te weten. Je hoeft geen oorzaken van je slaapproblemen te kennen en toch kun je eraan werken. In technieken als hypnose en regressie hebben we namelijk vele mogelijkheden om te doorgronden waar jij van wakker ligt. Niet altijd gaat het om een logische of duidelijke oorzaak. Oorzaken kunnen liggen in vergeten of weggestopte trauma's. Ze kunnen liggen in het moment toen jij als baby de zwangerschap hebt ervaren of bij je geboorte. Zo zijn er nog vele andere oorzaken die aan het licht kunnen komen.

Ben jij klaar met wakker liggen en wil je onderzoeken waar het vandaan komt? Maak dan een afspraak met één van de therapeuten en vul het anamneseformulier in met jouw hulpvraag.

Voorbeelden van oorzaken van slaapproblemen:

Onrust

Relatieproblemen

Stress

Ziekte

Piekeren

Nachtmerries

Herken jij een aantal oorzaken als jouw oorzaak van je slaapproblemen? Laat dat dan ook aan ons weten bij het invullen van je anamneseformulier of neem contact op met één van de therapeuten om jouw vragen te bespreken.

Therapeuten die slaapproblemen behandelen:

Hypnose- en Regressie therapeut Adrie Talakua Einstein-Hypnose Praktijk

Adrie Talakua

Hypnotherapeut Joanna Talakua

Joanna Oort

Anamneseformulier

Vul hieronder het anamneseformulier in voor jouw individuele consult. Met deze informatie kunnen we je nog beter helpen.