Bij wie kun je terecht voor jouw hulpvraag?

Therapeuten van Einstein-Hypnose Praktijk

Therapeuten van Einstein-Hypnose Praktijk

Adrie Talakua Einstein-Hypnose Praktijk

Adrie Talakua

Joanna Talakua Hypnose- en Regressietherapeut Bollenstreek

Joanna Talakua

CV Adrie Talakua

 • Int.gecertificeerd NLP Practitioner, Master Practioner bij SmaraSiddhi, Isabel Rodriquez, Jannie IJzendoorn en Eric Schneider
 • NLP trainer bij NTINLP, Helma de Goede en Rene Kuiper (assistent bij Herman Cornet en Ans Vervoort)
 • Train the Trainer(NLP trainer) bij Chris van der Velde.
 • Int. Gecertificeerd NLP trainer bij Academie voor Psychologica
 • Systemisch Werken (Familie & Organisatieopstellingen) bij NTINLP.
 • Hypnotherapie(hypnotherapeut)....VBAG
 • Hypnotherapie en integrale psychosociale therapie bij Hypnos, Barbelo Uijtenboogerdt,
 • Hypno & regressietherapie bij Trance Art, Jos Olgers en Bertien van Woelderen
 • Medische Basiskennis + Psychopathologie bij Trance Art, Bertien van Woelderen
 • Klinische Psychologie(HBO), Kindercoach, TA(Transactionele Analyse), Mindfulness
 • Voice Dialoque(Hal en Sidra Stone), Lietje Perizonius
 • Gezondheidspsycholoog i.o. O.U
 • EMDR practitioner i.o. BiVT Rene Veraar

Lees ook mijn persoonlijke verhaal.

CV Joanna Talakua

 • Int.gecertificeerd NLP Practitioner en Master Practioner bij Einstein-awareness
 • Int.gecertificeerd NLP Master Practioner bij Mind Academy
 • Gecertificeerd NLP Allround Communicatie trainer bij Mind Academy
 • Internationaal gecertificeerd NLP Trainer bij Mind Academy
 • Hypnotherapie(hypnotherapeut)....VBAG
 • Hypnotherapie en integrale psychosociale therapie bij Hypnos, Barbelo Uijtenboogerdt,
 • Hypno & regressietherapie bij Trance Art Academy, Jos Olgers en Bertien van Woelderen
 • Medische Basiskennis + Psycho-Pathologie bij Bertien van Woelderen, Trance Art Academy

Lees ook mijn persoonlijke verhaal

Welke therapeut past bij jou?

Je kunt zoveel bereiken met therapie die bij je past. Maak kennis met ons en onze achtergronden.

Adrie Talakua

Trainer, coach, (top)sportcoach, hypnotherapeut, relatiecoach, kindercoach, int. gecertificeerd nlp trainer, trainer systemisch werk(familie + organisatieopstellingen)

“Gelijkwaardigheid, Wederzijds Respect, Ethiek en Ecologie”

Om bij het mooiste beginnen: ik ben vader van twee prachtige kinderen Yánick en Sarah-Fleur. Wat dat betreft ben ik een gezegend mens met zo’n prachtig cadeau. Vanuit dit vertrekpunt heb ik mij de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik nu ben en die zich nog steeds mag ontwikkelen op meerdere gebieden: intellectueel, sociaal, sportief, zakelijk, bestuurlijk en op Spiritueel niveau.

De aanloop naar een veelzijdig therapeut

Mijn veelzijdigheid heeft ertoe geleid dat ik opleidingen heb gevolgd die op dat moment en in die tijd bij mij pasten. Gestart als een echte techneut heb ik werktuigbouwkunde en (proces)chemie gestudeerd. Vervolgens ben ik als rekenwonder, ofwel sterk geïnteresseerd in cijfers, commerciële - en bedrijfseconomie gaan studeren. Dat gaf mij het inzicht in dat wat ik blijkbaar ook naast de cijfers in mij had en dat is marketing. Als techneut wist ik niet dat ik marketingcompetenties bezat maar ben daarop geattendeerd door mijn zakelijke omgeving: "Adrie, jij bent een marketeer pur-sang".

Als geen ander weet ik om te gaan met de marketinginstrumenten en die in te zetten om doelen te bereiken. Het lijkt heel moeilijk, maar het gaat maar om één ding: “hoe ga ik met mensen om”. Verplaats en verdiep je in de ander en jullie contact loopt echt grotendeels vanzelf. Houd je vooral niet vast aan je eigen Model of The World of overtuigingen.

Gebruikmakend van mijn economische opleiding en mijn eigenschap goed met mensen om te gaan kreeg ik de mogelijkheid om bij meerdere organisaties en multinationals mijn (leidinggevende) kwaliteiten ten toon te spreiden. Daaruit voortvloeiend raakte ik meer en meer gepassioneerd door mensen; hoe wij denken, handelen en waar wij tegenaan lopen.

Adrie Talakua's overstap naar psychologie

Menselijk gedrag boeide mij enorm en kwam ik bij delen van mijzelf terecht die mij wezen in de richting der Psychologie. Ik richtte mij op deze studie en -daarbij zeker niet onbelangrijk- mijn werk binnen de beroepenvereniging het NIP. Die mix maakt mijn leven aantrekkelijk en ook nog eens heel plezierig. Bezig zijn op meerdere gebieden: intellectueel, sociaal, sportief, zakelijk, bestuurlijk en op Spiritueel niveau geeft mij een enorme voldoening.

Sport

(Top)Sport loopt als een rode draad door mijn leven en ik ben op jonge leeftijd in aanraking gekomen met de betere voetballers, tennissers en golfers. Nu ben ik actief golfer met een lage handicap. Ik heb de gedrevenheid om ook in deze sportdiscipline een zo hoog mogelijk resultaat te bereiken. Mede door deze sportachtergrond(en) kennen veel mensen mij in Nederland, maar ook in de hoedanigheid als (sport)bestuurder. Daarbij moet ik wel opmerken dat mijn positieve energie veelal een meerwaarde oplevert aan de contacten die ik met mensen heb.
Ik heb altijd plezier in datgene wat ik doe en anders maak ik duidelijk andere keuzes.

Wat ik mensen altijd probeer mee te geven: doe wat jij leuk vindt en geniet van datgene wat je doet. Wees bewust van het feit dat alleen jijzelf plezier kan geven en geef je zelf dat ook!

Mij wordt vaak gevraagd mensen bij elkaar te brengen om doelen te realiseren of te coachen, zowel op intermenselijk vlak als op zakelijk niveau.
Ook hierin hanteer ik mijn credo: Ik luister naar mensen en geef hen ruimte om zich te ontwikkelen, om hen zodoende te laten ontdekken wat hen motiveert en hen te stimuleren tot doen.

Veel mensen zijn zichzelf echter niet bewust van hun drijfveren. Wij communiceren doorgaans niet goed met onszelf en dus ook niet met anderen, met alle gevolgen van dien: stress, burn-outs, trauma’s, allergieën, en vele andere lichamelijke en geestelijke aandoeningen. Bovendien leven wij in een wereld waarin alles luxer, sneller en mooier moet. Zijn wij daar als mens tegen bestand? Nee . En wat ga je daaraan doen: je leven en je levensinstelling aanpassen aan je eigen persoonlijke wensen.
Ontdekken wat jouw onderbewuste zegt en niet leven vanuit de normen die ons leven bepalen.

De omgang met anderen is bij mij gericht op gelijkwaardigheid.
Ook al verschillen wij van elkaar, het uitgangspunt is wederzijds respect.
De basis van ons contact is ethisch en ecologisch verantwoord.

Vanuit deze persoonlijke levensvisie wil ik een ieder die daarin geïnteresseerd is helpen, coachen en laten groeien waar zij naartoe willen.


Joanna Oort: Zuiver, respectvol, gelijkwaardig, zorgzaam, liefdevol en wereldburger

Als hypnose- en regressietherapeut begeleid ik graag kinderen, volwassenen en ouderen. Ik werk samen met Adrie Talakua in onze praktijk. Ook geven we samen met Julia Talakua diverse opleidingen van NLP tot en met het zelf opleiden van nieuwe Hypnose- en Regressietherapeuten. De missie die ik samen met Adrie en Julia deel is een leven creëren met heel veel mogelijkheden en kansen. Zo ervaar ik nu het dagelijks leven en geniet ik ook van onze gezamenlijke missie; liefde voor onszelf en onze medemens. Wat een verademing om voor je passie te gaan! Praten, luisteren, doen en genieten!

Ontwikkeling van Joanna Oort

Mijn werk binnen AKZO Nobel heeft mij zowel nationaal als internationaal zoveel expertise gegeven dat ik feitelijk ook internationaal denk en handel. De vele verschillende culturen waarmee ik dagelijks werk past ook bij de mens Joanna. Mijn kracht zoals velen zeggen: is dat ik zonder oordeel en veroordeel naar mensen kan kijken en vooral kan luisteren. Dubbele agenda’s is voor mij dan ook niet mijn status die in mijn systeem is opgeslagen. De mens Joanna is erg gesteld op respect, gelijkwaardigheid en dat pas ik ook toe naar mijn directe omgeving en mijn medemens.
Daarbij ben ik als bestuurder jaren actief bezig geweest binnen de Nationale Ondernemingsraad van AKZO als de Europese Ondernemingsraad.
Immers, besturen in deze twee verschillende werelden gaf mij een gevoel van thuis komen met het inzicht dat mijn innerlijke multiculturele inslag mij vruchten ging afwerpen.

Zakelijk merk ik dat ik twee personen ben; persoon die heel gericht haar werk verricht met de passie voor mijn klanten en de andere persoon die tracht vanuit mijn authenticiteit de klant het vertrouwen te geven als een toegevoegde waarde voor het gehele proces.

Hypnose- en regressietherapie

Buiten die zakelijke kant beschik ik ook over een hele warme en menselijke zijde en wel het open staan voor de innerlijke mens in ons en wie wij feitelijk zijn. Parallel loopt hierin dat ik als klein kind al een mensen-mens was waardoor ik mensen vrij goed aanvoel om een veilig contact te creëer waardoor er wederzijds vertrouwen ontstaat.

Tijdens mijn levensloop heb ik vele malen innerlijk het gevecht met mijzelf geleverd: wie ben ik nu feitelijk en wat wil ik nu? Ja, mijn liefde voor de mens heeft ertoe geleid dat ik op een bepaald moment de keuze heb gemaakt om mijn hart te volgen en mijzelf beter te leren kennen. Om mijn gevoel de boventoon te laten voeren heb ik meerdere reizen in de wereld gemaakt met als resultaat dat ik een meer dan gelukkig burger ben die op zoek is naar zelfreflectie: wie ik ben en wat ik wil? Het voelde alsof ik in een soort TGV trein zat; mijn zelfreflectiereis die zo zijn hobbels kent maar ook zijn hoogtepunten.

Mijn hoogtepunt is het inzicht dat ik mijn intuïtie voorrang ben gaan geven en de afgelopen jaren de nodige opleidingen heb gevolgd dat mij versterkt heeft in wie ik wil zijn. Vanuit die intuïtie ben ik gaan studeren en hypnose- en regressietherapeut geworden.

Mensen ondersteunen op hun weg naar vrijheid, geluk, gelijkwaardigheid en vooral plezier te krijgen in wie ze zijn en wat ze willen gaan doen; volg je passie!

Einstein-Hypnose Praktijk is een onderdeel van Einstein-Solutions, Kamer van Koophandel 62.12.67.09.