Meteen naar de inhoud
Bij wie kun je terecht voor jouw hulpvraag?

Hypnose- en Regressie Therapeut Einstein-Hypnose Praktijk

Therapeuten van Einstein-Hypnose Praktijk

Hypnose- en Regressie therapeut Adrie Talakua Einstein-Hypnose Praktijk

Adrie Talakua

Hypnose- en Regressie therapeut, Reïncarnatie, Psychosociaal therapeut, NLP coaching, EMDR, Voice dialogue, TA, Systemisch werken, EMDR
Joanna Oort Hypnose- en Regressietherapeut Bollenstreek

Joanna Oort

Hypnose- en Regressie therapeut, Reïncarnatie, Psychosociaal therapeut, NLP coaching, TA, Systemisch werken, Voice Dialogue

Hypnose- en Regressie therapeut

Adrie & Joanna

CV Adrie

 • Hypnotherapie(hypnotherapeut)....VBAG
 • Hypnotherapie en integrale psychosociale therapie bij Hypnos, Barbelo Uijtenboogerdt
 • Hypno & regressietherapie bij Trance Art, Jos Olgers en Bertien van Woelderen
 • Medische Basiskennis + Psychopathologie bij Trance Art, Bertien van Woelderen
 • Int.gecertificeerd NLP Practitioner, NLP Master Practioner bij SmaraSiddhi, Isabel Rodriquez, Jannie IJzendoorn en Eric Schneider
 • NLP trainer bij NTINLP, Helma de Goede en Rene Kuiper (assistent bij Herman Cornet en Ans Vervoort)
 • Int. Gecertificeerd NLP trainer bij Academie voor Psychologica
 • Train the Trainer (NLP trainer) bij Chris van der Velde
 • Systemisch Werken (Familie & Organisatieopstellingen) bij NTINLP
 • Klinische Psychologie (HBO)
 • Kindercoach
 • TA(Transactionele Analyse)

 • Mindfulness
 • Voice Dialoque(Hal en Sidra Stone), Lietje Perizonius
 • Gezondheidspsycholoog i.o. O.U
 • EMDR practitioner i.o. BiVT Rene Veraar

Lees ook mijn persoonlijke verhaal

CV Joanna

 • Hypnotherapie(hypnotherapeut)....VBAG
 • Hypnotherapie en integrale psychosociale therapie bij Hypnos, Barbelo Uijtenboogerdt,
 • Hypno & regressietherapie bij Trance Art Academy, Jos Olgers en Bertien van Woelderen
 • Medische Basiskennis + Psycho-Pathologie bij Bertien van Woelderen, Trance Art Academy

 • Int.gecertificeerd NLP Practitioner en Master Practitioner bij Einstein-awareness
 • Int.gecertificeerd NLP Master Practitioner bij Mind Academy
 • Gecertificeerd NLP Allround Communicatie trainer bij Mind Academy
 • Internationaal gecertificeerd NLP Trainer bij Mind Academy

Lees ook mijn persoonlijke verhaal

Welke therapeut past bij jou?

Je kunt zoveel bereiken met therapie die bij je past. Maak kennis met ons en onze achtergronden.

Adrie Talakua

Trainer, coach, (top)sportcoach, hypnotherapeut, relatiecoach, kindercoach, int. gecertificeerd nlp trainer, trainer systemisch werk(familie + organisatieopstellingen)

“Gelijkwaardigheid, Wederzijds Respect, Ethiek en Ecologie”

Om bij het mooiste beginnen: ik ben vader van twee prachtige kinderen Yánick en Sarah-Fleur. Wat dat betreft ben ik een gezegend mens met zo’n prachtig cadeau. Vanuit dit vertrekpunt heb ik mij de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik nu ben en die zich nog steeds mag ontwikkelen op meerdere gebieden: intellectueel, sociaal, sportief, zakelijk, bestuurlijk en op Spiritueel niveau.

De aanloop naar een veelzijdig therapeut

Mijn veelzijdigheid heeft ertoe geleid dat ik opleidingen heb gevolgd die op dat moment en in die tijd bij mij pasten. Gestart als een echte techneut heb ik werktuigbouwkunde en (proces)chemie gestudeerd. Vervolgens ben ik als rekenwonder, ofwel sterk geïnteresseerd in cijfers, commerciële - en bedrijfseconomie gaan studeren. Dat gaf mij het inzicht in dat wat ik blijkbaar ook naast de cijfers in mij had en dat is marketing. Als techneut wist ik niet dat ik marketingcompetenties bezat maar ben daarop geattendeerd door mijn zakelijke omgeving: "Adrie, jij bent een marketeer pur-sang".

Als geen ander weet ik om te gaan met de marketinginstrumenten en die in te zetten om doelen te bereiken. Het lijkt heel moeilijk, maar het gaat maar om één ding: “hoe ga ik met mensen om”. Verplaats en verdiep je in de ander en jullie contact loopt echt grotendeels vanzelf. Houd je vooral niet vast aan je eigen Model of The World of overtuigingen.

Gebruikmakend van mijn economische opleiding en mijn eigenschap goed met mensen om te gaan kreeg ik de mogelijkheid om bij meerdere organisaties en multinationals mijn (leidinggevende) kwaliteiten ten toon te spreiden. Daaruit voortvloeiend raakte ik meer en meer gepassioneerd door mensen; hoe wij denken, handelen en waar wij tegenaan lopen.

Adrie Talakua's overstap naar psychologie

Menselijk gedrag boeide mij enorm en kwam ik bij delen van mijzelf terecht die mij wezen in de richting der Psychologie. Ik richtte mij op deze studie, waaronder die van hypnose- en regressie therapeut, en -daarbij zeker niet onbelangrijk- mijn werk binnen de beroepenvereniging het NIP. Die mix maakt mijn leven aantrekkelijk en ook nog eens heel plezierig. Bezig zijn op meerdere gebieden: intellectueel, sociaal, sportief, zakelijk, bestuurlijk en op Spiritueel niveau geeft mij een enorme voldoening.

Sport

(Top)Sport loopt als een rode draad door mijn leven en ik ben op jonge leeftijd in aanraking gekomen met de betere voetballers, tennissers en golfers. Nu ben ik actief golfer met een lage handicap. Ik heb de gedrevenheid om ook in deze sportdiscipline een zo hoog mogelijk resultaat te bereiken. Mede door deze sportachtergrond(en) kennen veel mensen mij in Nederland, maar ook in de hoedanigheid als (sport)bestuurder. Daarbij moet ik wel opmerken dat mijn positieve energie veelal een meerwaarde oplevert aan de contacten die ik met mensen heb.
Ik heb altijd plezier in datgene wat ik doe en anders maak ik duidelijk andere keuzes.

Wat ik mensen altijd probeer mee te geven: doe wat jij leuk vindt en geniet van datgene wat je doet. Wees bewust van het feit dat alleen jijzelf plezier kan geven en geef je zelf dat ook!

Hypnose- en Regressie therapeut Adrie Talakua

Mij wordt vaak gevraagd mensen bij elkaar te brengen om doelen te realiseren of te coachen, zowel op intermenselijk vlak als op zakelijk niveau.
Ook hierin hanteer ik mijn credo: Ik luister naar mensen en geef hen ruimte om zich te ontwikkelen, om hen zodoende te laten ontdekken wat hen motiveert en hen te stimuleren tot doen.

Veel mensen zijn zichzelf echter niet bewust van hun drijfveren. Wij communiceren doorgaans niet goed met onszelf en dus ook niet met anderen, met alle gevolgen van dien: stress, burn-outs, trauma’s, allergieën, en vele andere lichamelijke en geestelijke aandoeningen. Bovendien leven wij in een wereld waarin alles luxer, sneller en mooier moet. Zijn wij daar als mens tegen bestand? Nee . En wat ga je daaraan doen: je leven en je levensinstelling aanpassen aan je eigen persoonlijke wensen.
Ontdekken wat jouw onderbewuste zegt en niet leven vanuit de normen die ons leven bepalen.

De omgang met anderen is bij mij gericht op gelijkwaardigheid.
Ook al verschillen wij van elkaar, het uitgangspunt is wederzijds respect.
De basis van ons contact is ethisch en ecologisch verantwoord.

Vanuit deze persoonlijke levensvisie wil ik een ieder die daarin geïnteresseerd is helpen, coachen en laten groeien waar zij naartoe willen. Neem contact met mij op voor een consult.

Loop je vast en wil je op zoek naar wat het is, dan help ik je graag verder.

Ik ben in mijn consulten oplossingsgericht en kijk graag met jou vooruit naar de toekomst

Joanna Oort: Zuiver, respectvol, gelijkwaardig, zorgzaam, liefdevol en wereldburger

Als hypnose- en regressie therapeut begeleid ik graag kinderen, volwassenen en ouderen. Daarnaast geef ik diverse opleidingen van NLP tot en met het zelf opleiden van nieuwe Hypnose- en Regressie therapeuten. Mijn missie is een leven creëren met heel veel mogelijkheden en kansen. Zo ervaar ik nu het dagelijks leven en geniet ik ook van mijn missie; liefde voor onszelf en onze medemens.

Ontwikkeling van Joanna Oort

Mijn werk binnen AKZO Nobel heeft mij zowel nationaal als internationaal veel expertise gegeven, zodat ik feitelijk ook internationaal denk en handel. De vele verschillende culturen waarmee ik dagelijks werk passen bij mij. Mijn kracht zoals velen zeggen, is dat ik zonder oordeel en veroordeel naar mensen kan kijken en vooral kan luisteren. Een dubbele agenda is niets voor mij. Het mens Joanna is erg gesteld op respect, gelijkwaardigheid en je zult merken dat ik dat dan ook in mijn consulten toepas.
Daarbij ben ik als bestuurder jaren actief bezig geweest binnen de Nationale Ondernemingsraad van AKZO binnen de Europese Ondernemingsraad. Immers, besturen in deze twee verschillende werelden gaf mij een gevoel van thuiskomen met het inzicht dat mijn innerlijke multiculturele inslag mij vruchten ging afwerpen.

Zakelijk merk ik dat ik twee personen ben: een persoon die heel gericht haar werk verricht met de passie voor mijn klanten en de andere persoon die tracht vanuit mijn authenticiteit de klant het vertrouwen te geven als een toegevoegde waarde voor het gehele proces.

Hypnose- en regressietherapeut

Wat maakt mij anders dan een ander in mijn vakgebied? Ik ben vooral op zoek ben naar mensen die graag vooruit willen in het leven en zien dat de het leven mooi is. Ik ben in mijn consulten oplossingsgericht en kijk graag met jou vooruit naar de toekomst.

Herken je dat je alles hebt gedaan in je leven maar nog niet geluk bent. Of merk je dat je bijna overspannen bent of in een burn-out zit. Misschien gewoon op zoek bent naar jezelf? Dan herken je vast wel dat je flexibel bent en je dat je je makkelijk aanpast, aan je omgeving. Zit jij in z’n ratrace en wil je daar uit. Heb je ander inspiratie of ben je het gewoon zat. Dus loop je vast en wil je op zoek naar wat het is, dan help ik je graag verder.

Dan ben je bij mij, als hypnose- en regressie therapeut, aan het goede adres. Ik zet iemand weer in z’n kracht en laat je graag zien wie je werkelijk bent. Allereerst doormiddel van een intakegesprek waarbij al de nodige inzichten krijgt van je handelen en de achterliggende emoties. Om zo verder te gaan in onderling overleg, met behulp van regressie- of reïncarnatietherapie, waarbij je je patronen kunt omvormen en nieuwe patronen kunt instaleren wat je nieuw perspectief geeft. Dit alles bespreken we en wordt vastgelegd, zodat je een goed beeld krijgt van jouw vooruitgaan.

Mensen ondersteunen op hun weg naar vrijheid, geluk, gelijkwaardigheid en vooral plezier te krijgen in wie ze zijn en wat ze willen gaan doen. Volg je passie!

Neem contact met mij op voor een consult.

Hypnose- en Regressie therapeut Joanna Oort