Contact Einstein-Hypnose Praktijk

Via dit onderstaande contactformulier heb je direct contact met onze praktijk.

Stel je vragen die je hebt over hypnose- en regressietherapie of de hypnotische maagband.

We zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden, in ieder geval binnen 5 werkdagen.

Vul eventueel een anamneseformulier in, als je direct meer informatie wilt doorgeven voor jouw consult.

 

Warme groeten, Adrie Talakua en Joanna Talakua

Locatie praktijk

Warmonderweg 7
2171 AH Sassenheim

Einstein-Academy Warmonderweg 7

Route

Warmonderweg 7, 2171 AH Sassenheim.

Auto: A44 afslag Warmond.

A44 vanaf Leiden, bij de stoplichten linksaf. Rotonde rechtdoor. Na de bocht zie je een klein industrieterrein aan je rechterhand. Neem de eerste ingang van het terrein en wij zitten daar direct aan de rechterzijde (nr. 7). Het pand is herkenbaar aan de blauwe bovenverdieping.
Parkeren kan voor de deur. Er zijn ruim 40 beschikbare plaatsen.

OV: 15 min wandelen van Station Sassenheim, bus 50 Leiden halte viaduct 8 min lopen, bus 381 halte Uiver 7 min lopen.

Als je uit de bus stapt, houdt je Verschoor Kranen aan je linkerhand. Aan je rechterkant zijn de huisnummers even en lopen op. Loop de Rijkstraatweg af tot de eerste kruising. Daar ga je linksaf de Warmonderweg op. Na 100 meter zie je aan de overkant een hek en toegang het industrieterrein. Einstein-Academy en de praktijk ligt aan de rechterzijde en is herkenbaar aan de blauwe bovenverdieping.

Lopen vanaf het station.
Vanuit Leiden vanaf het perron door de fietserstunnel aan je rechterhand. Vervolgens zie je voor je de McDonald's en lees de rest van de algemene route hieronder. / Vanuit Amsterdam loop je vanaf het perron het stationplein op en zie je de MC Donald's aan je linkerhand. Lees de rest van de algemene route hieronder.

De tunnel naast McDonald's (MAC aan je linkerkant houden) doorlopen. Nu wandel je op de Wasbeekerlaan. Loop door tot aan de Hoofdstraat (zo'n 600 meter, je loopt voorbij de Jagtlustkade). Bij de Hoofdstraat ga je linksaf en loopt zo'n 600 meter door totdat je bij een kruispunt met stoplichten komt. Daar is een flauwe bocht naar links (voor auto's 'linksaf') waar de Hoofdstaat overgaat op de Warmonderweg.
De Warmonderweg is de straat die je moet hebben. Het industrieterrein aan je linkerhand is waar wij zitten. Neem de tweede ingang door het hek. Einstein-Academy en de praktijk ligt aan de rechterzijde van die ingang en is herkenbaar aan de blauwe bovenverdieping.