Meteen naar de inhoud

Bel onze therapeuten en bespreek je vragen. Neem contact op via de onderstaande telefoonnummers.

Adrie: 06 14 69 48 97

Joanna: 06 38 12 26 78

Vul eventueel een anamneseformulier in, als je direct meer informatie wilt doorgeven voor jouw consult.

Misschien ben jij niet in de gelegenheid om je vragen telefonisch te stellen.
Geen probleem, stuur ons gerust een e-mailbericht op info@einstein-hypnosepraktijk.nl of stuur het contactformulier hieronder op.

Wij streven er naar jou binnen 5 werkdagen te berichten.

Het bezoekadres is: Warmonderweg 7, 2171 AH in Sassenheim.

Lees hieronder eventueel ook de routebeschrijving.

Tot snel!


Geen vraag is ons te gek

Einstein-Hypnose Praktijk biedt diverse soorten therapie voor uiteenlopende problemen. Zoals je wellicht in het menu hebt gezien en op de site hebt gelezen helpen wij bij onder meer angsten, trauma's, psychologische problemen, sociale problemen, huidklachten, migraine. Geen klacht is te gek. Dus neem vooral even contact op om te bespreken wat we voor je kunnen doen.

Hartelijk groeten en tot ziens!

Adrie Talakua en Joanna Oort

Contact Einstein-Hypnose Praktijk
Angsten en trauma met hypnose in Sassenheim

Route

Warmonderweg 7, 2171 AH Sassenheim.

Auto: A44 afslag Warmond.

A44 vanaf Leiden, bij de stoplichten linksaf. Rotonde rechtdoor. Na de bocht zie je een klein industrieterrein aan je rechterhand.
Neem de eerste ingang van het terrein en wij zitten daar direct aan de rechterzijde (nr. 7). Het pand is herkenbaar aan de blauwe bovenverdieping.
Parkeren kan voor de deur. Er zijn ruim 40 beschikbare plaatsen.

OV: 15 min wandelen van Station Sassenheim, bus 50 Leiden halte viaduct 8 min lopen, bus 381 halte Uiver 7 min lopen.

Als je uit de bus stapt, houd je Verschoor Kranen aan je linkerhand. Aan je rechterkant zijn de huisnummers even en lopen op. Loop de Rijkstraatweg af tot de eerste kruising.
Daar ga je linksaf de Warmonderweg op. Na 100 meter zie je aan de overkant een hek en toegang het industrieterrein.
Einstein-Academy en de praktijk ligt aan de rechterzijde en is herkenbaar aan de blauwe bovenverdieping.

Lopen vanaf het station.
Vanuit Leiden vanaf het perron door de fietserstunnel aan je rechterhand. Vervolgens zie je voor je de McDonald's en lees de rest van de algemene route hieronder.
Vanuit Amsterdam loop je vanaf het perron het stationsplein op en zie je de MC Donald's aan je linkerhand. Lees de rest van de algemene route hieronder.

De tunnel naast McDonald's (MAC aan je linkerkant houden) doorlopen. Nu wandel je op de Wasbeekerlaan. Loop door tot aan de Hoofdstraat (zo'n 600 meter, je loopt voorbij de Jagtlustkade). Bij de Hoofdstraat ga je linksaf en loopt zo'n 600 meter door totdat je bij een kruispunt met stoplichten komt. Daar is een flauwe bocht naar links (voor auto's 'linksaf') waar de Hoofdstaat overgaat op de Warmonderweg.

De Warmonderweg is de straat die je moet hebben. Het industrieterrein aan je linkerhand is waar wij zitten. Neem de tweede ingang door het hek. Einstein-Academy en de praktijk ligt aan de rechterzijde van die ingang en is herkenbaar aan de blauwe bovenverdieping.

Klik hier op een directe link naar Google Maps voor onze locatie.