Meteen naar de inhoud

Therapieën

Voor welke therapieën kun je bij ons terecht? Hieronder zie je een opsomming van soorten therapie die wij in onze praktijk geven. De therapieën liggen uiteen, maar hebben ook gemene delers. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van lichaamswerk en intimiteitsproblemen die aan te pakken zijn met hypnose- en regressie. Of EFT dat goed past bij Trauma behandeling.

Combineren van therapieën

Veelal wordt er ook een combinatie gemaakt van therapie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de combinatie van hypnosetherapie en een reïncarnatietherapie sessie. Of EFT toepassen in een behandelplan met jou waar je in stapt met het oog op het verbeteren van jou klacht door middel van regressietherapie. Je therapeut overlegt met jou welke aanpak hij of zij denkt dat bij jou klacht en jouw persoon past. Het mooiste resultaat komt vaak te voorschijn als er geen vaste keuze hoeft te zijn in therapie. De therapeut kan dan namelijk de behandeling helemaal afstemmen op jou als persoon en jouw specifieke hulpvraag.

Anamneseformulier

Vul het anamneseformulier in met je hulpvraag om in contact te komen de een van de therapeuten. Zo kunnen we op korte termijn je eerste afspraak plannen. De eerste afspraak zal een intakegesprek zijn waarbij we jouw hulpvraag in kaart brengen en eventueel al een eerste stap zetten.

Bekijk de verschillende detailpagina's van de therapievormen. Daarnaast kun je onder hulpvragen ook meer lezen over diverse klachten die jij kunt ervaren. Deze klachten kunnen wij behandelen met één van onze therapieën. Denk bijvoorbeeld aan klachten als depressie, (chronische) vermoeidheid, verslavingen, intimiteitsproblemen of onverklaarbare lichamelijke klachten.