Meteen naar de inhoud
Aanpakken van klachten en symptomen op een manier die verder gaat dan dit leven.

Wat als er therapie is die een heel andere kant op gaat dan je wellicht gewend bent?

Ik wil graag op consult komen

Reïncarnatietherapie gaat verder dan dit leven alleen

Soms heb je klachten die niet te verklaren zijn. Dingen die helemaal nergens bij passen. Geen enkele gebeurtenis in je leven heeft er invloed op gehad en toch zit jij ermee. Onwerkelijke lasten, niet te verklaren klachten kun je aanpakken met deze therapie. Zelfs als je er niet in geloofd.

Hypnose en regressie hypnotherapie

Wat kun je met deze therapie?

Met reïncarnatietherapie kun je ervaringen uit vorige levens verwerken. Dingen in je leven waar je nu onwerkelijk last van hebt, kunnen ook door ervaringen in vorige levens zijn ontstaan. In de trance krijg je deze indrukken op een spontane manier uit je onderbewuste naar boven. Zo krijg je inzicht in de gebeurtenis en de blokkerende werking van overtuigingen en belemmeringen die hieruit zijn ontstaan.

Het is niet nodig dat je in vorige levens gelooft en je kunt het beschouwen als fantasie. Wel is het belangrijk dat je bereid bent alle opkomende ervaringen serieus te nemen. Alleen op die manier kun je de verbinding met de overtuigingen en belemmeringen loslaten en je klachten laten eindigen.

Als we tijdens de therapie teruggaan naar vorige levens, noemen we dit reïncarnatietherapie.

Hoe werkt reïncarnatietherapie?

Net als bij hypnose- en regressietherapie gebruikt reïncarnatietherapie trance om bij de informatie te komen die in jouw onderbewuste ligt. Onbewust heb jij koppelingen opgeslagen liggen in je onderbewuste die te maken hebben met de klachten die jij bewust ervaart.

In therapie maken we een brug naar deze koppelingen en ga jij in trance naar de informatie toe die je nodig hebt. Dat is niet zo logisch en duidelijk als wanneer je iets bewust ervaart. Meestal krijg je eerst louter zintuigelijke ervaringen. Samen met je therapeut ga je daar overzicht in maken, zodat je inzichtelijk krijgt hoe die klachten bij jou werken, welke koppelingen er zijn en wat jij ervan kunt begrijpen.

Door begrip, inzicht, losmaken van het vorige leven met het huidige leven en het loskoppelen van klachten met inzichten van 'toen' kun je de klachten die je hebt veranderen.

Therapeuten die Reïncarnatietherapie toepassen:

Hypnose- en Regressie therapeut Adrie Talakua Einstein-Hypnose Praktijk

Adrie Talakua

Joanna Oort Hypnose- en Regressietherapeut Bollenstreek

Joanna Oort

Anamneseformulier

Vul hieronder het anamneseformulier in voor jouw individuele consult. Met deze informatie kunnen we je nog beter helpen.