Meteen naar de inhoud
Een ontspannen en natuurlijke wijze om aan vele soorten problemen te werken

Hypnose en regressietherapie

Ik wil graag op consult komen

Wat kan Hypnose en Regressietherapie voor jou betekenen?

De meest uiteenlopende problemen kunnen met Hypnose- en Regressietherapie worden aangepakt. Denk aan psychische klachten als depressies, angsten en trauma's en ook lichamelijke problemen zoals allergie, migraine, rugklachten. Soms onverklaarbare klachten kunnen in deze therapie wel worden aangepakt.

Angsten en trauma met hypnose in Sassenheim

Bij Hypnose- en regressietherapie maak je contact met je onderbewuste. Dit gebeurt door een staat van trance en focus waar je naartoe wordt begeleid . Met deze concentratie kun je naar dié herinneringen en delen in je onderbewuste gaan, waar jij op dat moment moet zijn. Vanuit de trance in hypnose kun je zelf ‘bewust’ veranderingen aanbrengen waar dat voor jou in je leven iets anders mag zijn.

Hypnosetherapie is anders dan straat- of toneelhypnose. Je blijft in de therapie bij bewustzijn en een therapeut zal je nooit dingen laten doen die je niet meer weet. Het gaat puur om het bereiken van een trance of focus om bij jouw onderbewuste te komen.

Ervaringen uit je verleden of vorige levens kunnen nu klachten, spanningen en emoties veroorzaken die je niet herkent. Het zijn onverwerkte ervaringen die het jou knap lastig kunnen maken. Door in je onderbewuste op zoek te gaan en contact te maken met deze ervaringen kun je verwerken. Je gebruikt de trance om de ervaring te herleven en daardoor krijgen je huidige klachten direct duiding. Je kunt overtuigingen die destijds ontstaan zijn, maar nu niet meer bij je passen, loslaten waardoor je in staat bent dingen anders aan te gaan pakken.

Hulpvragen die je met deze therapie kunt aanpakken

Therapeuten die deze therapie geven

Hypnose- en Regressie therapeut Adrie Talakua Einstein-Hypnose Praktijk

Adrie Talakua

Hypnotherapeut Joanna Talakua

Joanna Oort

Anamneseformulier

Vul hieronder het anamneseformulier in voor jouw individuele consult. Met deze informatie kunnen we je nog beter helpen.