Meteen naar de inhoud

Onze praktijk is open!

  • door

Sinds maart 2020 kennen we allemaal de restricties RIVM waarmee we onze gezondheid beschermen. Wij prijzen ons erg gelukkig met de verhuizing van onze praktijk naar een groter pand dit voorjaar. Hierdoor kunnen ruimschoots aan onder meer de 1,5 meter afstand voldoen in al onze ruimten en zijn we dus open voor consulten!

Herken je dat, dat je juist nu jezelf tegenkomt, doordat je noodgedwongen veel thuis bent. Misschien heb je ook wel je baan verloren of loopt alles niet zo lekker. Je loopt bijvoorbeeld tegen problemen aan die jij al lang kent, maar tot nu toe niet nog mee kon leven. Ook ervaar je veel meer angst(en) dan normaal, omdat de wereld nu totaal anders is dan dat het was.

Dat is precies waarom we open zijn, om te helpen! Dus merk jij dat je ergens tegenaan loopt en ermee aan de slag wilt, neem dan contact met ons op.

Einstein-Hypnose Praktijk
Einstein-Academy Warmonderweg 7

Mogen wij zorg bieden?

We mogen behandelen op afstand, 1,5 m fysieke afstand.

Wij geven de expliciete voorkeur aan fysieke behandeling in onze meer dan ruime praktijk en overige ruimtes in het pand. We hebben diverse maatregelen genomen om deze afstand te garanderen en extra hygiëne maatregelen genomen.

Verder mogen we op doorverwijzing van een (huis)arts, cliënten ook behandelen binnen de 1,5 meter.

Kunnen alternatieve zorgverleners zorg bieden?

Ja, maar deze zorg moet op afstand (minimaal 1,5 meter) uitgevoerd worden. Hierbij moeten wel de hygiënemaatregelen worden opgevolgd (ook door patiënt):

  • Was je handen regelmatig;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes;
  • Geen handen schudden;
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *