Meteen naar de inhoud

De hypnotische maagband helpt om af te vallen

Goed dat je ons gevonden hebt! Wij zijn dagelijks bezig met het helpen van mensen met hypnotherapie en afvallen.
Als jij al 100 manieren hebt geprobeerd en niet kunt afvallen. Als jij graag slank, fit en gezond wilt zijn. Dan ziet je hier goed!

De hypnotische maagband is een programma om af te vallen waarbij je op een heel andere manier te werk gaat. Niet door jezelf uit te hongeren door een dieet, maar door je onderbewuste te activeren op wat er nodig is voor jou om af te vallen.

Hoe fijn is het als je niet meer hoeft te vechten om bepaalde snacks niet te nemen of niet te veel te eten, maar dat je lichaam dat weer op natuurlijke wijze gaat reguleren zoals dat bij jou past.

De hypnotische maagband helpt je om af te vallen:

Afvallen met Hypnotherapie

Geen operatie. Dat is het eerste voordeel. Je kiest voor een methode waar je gebruik maakt van suggesties en waar je bewust weinig moeite voor hoeft te doen. Zo kun je blijvend afvallen én op je ideale gewicht blijven. Het effect is hetzelfde als met een operatieve maagband, maar dan zonder narcose, pijn, ongemakken, littekens, ziekteverzuim en zonder complicaties als ontstekingen, koorts en een kans tot overlijden.

Na de sessie ga je onbewust dingen doen om op je ideale gewicht te komen en te blijven. Doordat je bewust weinig hoeft te doen, is het een prettige ervaring waarbij je de kilo's verliest die jij graag kwijt wilt. Je zult snel positieve effecten zien in de spiegel en qua gewicht.

Een hypnotische maagband is effectiever dan een operatieve maagband. Inmiddels weten we dat 50% van de mensen die een operatieve maagband laat plaatsen baat heeft bij de maagband. Bij een virtuele maagband is dat 82%!

Trigger verwijderen door een virtuele maagband

Als je veel, te veel eet of heel de dag door eet, dan is de virtuele of hypnotische maagband een goede oplossing. Er zijn allerlei redenen waarom mensen kiezen om te veel te eten. Vaak zijn hierbij allerlei onbewust triggers vanuit jezelf of de omgeving die een rol spelen. Die triggers maken dat je te veel gaat eten, eet als je geen honger hebt of jezelf dik wilt maken.

Lees hier ook de meest gestelde vragen en antwoorden:

Wat kost een hypnotische maagband?

Een sessie hypnotherapie kost € 150,-. Je wilt graag weten hoeveel de hypnotische maagband kost? De kosten van een hypnotische maagband programma liggen tussen de € 395,- en € 495,- (exclusief de mogelijke vergoeding van je zorgverzekeraar). Hoe komen we tot die prijs?

  • 1 tot 4 sessies per programma;
  • e-mailcoaching;

Hoe werkt zo’n virtuele maagband?

Om een hypnotische maagband te laten werken, hebben we een aantal dingen nodig: jouw overtuiging/motivatie en herhaling, herhaling, herhaling van bepaalde elementen van het programma. Zoals je inmiddels wellicht weet maken we gebruik van hypnotherapie en coaching.

Het eerste punt (overtuiging en motivatie) ligt natuurlijk bij jou. Wat heb jij over voor jezelf? Dus vraag jezelf af of je jezelf laat leiden door bijvoorbeeld louter een prijs of zoek jij naar het beste middel wat bij jou past om slank, fit en gezond te worden?

Voorbereiding, plaatsing van de hypnotische maagband en natraject

Hoe komt de prijs tot stand? De hypnotische maagband is bij ons een programma. Dat betekent dat er een aantal onderdelen zijn waar je doorheen gaat: voorbereiding, sessies en het natraject. Zo weten we dat je succesvol kunt afvallen. Hoe ziet dat eruit:

  • De voorbereiding is om de zaadjes te planten en jouw motivatie extra te versterken door middel van gerichte voorbereidingen en informatie.
  • Vet verliezen met virtuele maagbandDe sessie(s) gaan daadwerkelijk over hypnotherapie.
    • Volg je een eigen traject dan nemen we een voorbereidingssessie, een sessie op te plaatsen en een nacontrole. Mogelijk dat we nog een extra afspraak met je inplannen om belangrijke voorbereidingen te treffen. Het is maar net hoe jij in elkaar steekt en hoe jouw situatie is.
    • Bij een groepssessie gaan we ter plaatse aan de slag met elkaar om je voor te bereiden op een goede plaatsing van de maagband en wordt het ook direct aangelegd.
  • Natraject met e-mailcoaching. Hier wordt het verschil gemaakt. Nadat alles in orde is gebracht en je maagband is geïnstalleerd moeten er steeds stappen herhaalt worden om effectief de patronen van je onderbewuste te veranderen. De veranderingen die jij nodig hebt om te gaan afvallen, anders met voeding en jezelf om te gaan en bijvoorbeeld om te gaan bewegen, worden gemaakt in het natraject. Herhaling, herhaling in de vorm van 4 maanden e-mailcoaching. Ondersteuning, specifieke instructies en opdrachten en andere onderdelen helpen jou om die veranderingen te maken die nodig zijn.

Kortom: de kosten

Met die onderdelen komen we tot een programma dat tussen de € 395- en € 495,- kost. Daarbij kun je vanuit de aanvullende verzekering deels vergoeding krijgen.

Meer informatie Hypnotische maagband (programma)

Je kunt nog veel meer lezen en filmpjes kijken over afvallen met de hypnotische maagband, ervaringen met het afvallen. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

 

Voel ik de hypnotische maagband na plaatsing?

Ervaringen over wat je voelt, zijn heel uiteenlopend. Soms voelt iemand daadwerkelijk de maagband zitten. Een ander voelt helemaal niets, maar merkt seintjes van zijn lichaam. Weer een ander merkt in gedrag grote verschillen.

Hoe jij je virtuele maagband ervaart, is zeer persoonlijk. Het kan zijn dat je direct iets voelt, het kan ook even duren. Mogelijk voel je nooit iets, maar ga je wel afvallen en merkt je dat je geen trek hebt.

 

Waarom werkt een hypnotische maagband?

Geen operatie, geen echte opname. Nee, je wordt niet echt geopereerd.

Het bijzondere van hypnotherapie is dat je je onderbewuste wel kunt laten geloven dat je geopereerd bent. Dat doe jij zelf, doordat jij de keuze maakt om op deze wijze te gaan afvallen. Na de plaatsing van de maagband geloof jij daadwerkelijk, bewust dan wel onbewust, dat je geopereerd ben en een virtuele maagband hebt.

Top! Dan kan jij gaan starten met afvallen.

Wat is hypnose?

Hypnose zelf moet je vergelijken met automatisme.

Als je bijvoorbeeld elke dag dezelfde weg naar je werk rijdt, dan maak je ook niet alle stukken bewust mee. Vaak rijdt je stukken zonder erbij na te denken. Die staat waarin je op je automatisme rijdt, maar je gebruik van de onderbewust waar de vast patronen die jij iedere dag gebruikt om te rijden opgeslagen liggen. Zodoende kom je veilig aan op je werk, zonder dat je er veel over na hoeft te denken.

Dit principe gebruiken we ook bij hypnose, hypnosetherapie of regressietherapie. We vragen je om je bewuste denken even stop te zetten en je onderbewuste zijn werk te laten doen. Daarvoor hebben we diverse technieken als hypnotherapeuten om je naar deze staat te begeleiden.

Veel reacties na een hypnose zijn: relaxt, lekker ontspannen, ik ben even in slaap gevallen, raar gevoel.

Kan ik wel onder hypnose?

Er gaan veel verhalen de ronde over hypnose. Hypnose in hypnotherapie moet je niet verwarren met straathypnose. Tijdens de hypnose van je hypnotische maagband ben jij ieder moment in staat om erbij te zijn en controle te houden. Wel is het belangrijk dat je er zelf van overtuigd bent dat je wilt afvallen op deze wijze. Met die overgave kun je het proces goed in gaan en ben je in staat om in hypnose te gaan.

Dus kun jij in hypnose? Ja, dat kun je.

Heb jij andere ervaringen bij eerdere hypnotherapie sessies? Neem dan contact met ons op om te bespreken hoe we toch kunnen helpen.

Werkt een hypnotische maagband?

Wij kunnen ons voorstellen dat je sceptisch bent over hypnose of een hypnotische maagband. We kunnen uit eigen ervaring spreken dat het werkt. Adrie is al meer dan 20 kilo afgevallen met zijn hypnotische maagband. Joanna is 15 kilo afgevallen.

Vanuit onze eigen ervaringen hebben we het programma verder ontwikkeld en weten we waar we je moeten helpen om goed te kunnen afvallen. Stel ook gerust al de vragen die jij nog hebt.

Waarom werkt een dieet niet?

Een dieet is een methode waarbij je tegen iets aan de slag gaat. Het tegenwerken, onthouden en ontwijken is vaak geen lange termijn oplossing of op lange termijn vol te houden. Daarom werkt een dieet uiteindelijk vaak niet.

Hoeveel kan ik afvallen?

Je kunt tot wel 40 kilo per jaar afvallen. Daarbij val jij af op jouw manier.

Je bent ook niet in één keer 40 kilo aangekomen, maar stap voor stap op dat punt aangekomen. Op die wijze gaat het afvallen ook: stukje bij beetje naar beneden.

Als je twijfelt of jij kunt afvallen met de hypnotische maagband en wat er voor je mogelijk is, neem gerust contact met ons op en stel je vragen.

Wat is het verschil tussen een dieet en de hypnotische maagband?

Een dieet is een set van regels of richtlijnen gericht op voeding. Daarmee maak je bewuste aanpassingen in je voeding om gewichtsverlies te stimuleren. Daarbij wordt vaak een koppeling gemaakt met bewegen of andere elementen.
De hypnotische maagband wordt onder hypnose aangebracht. Daarbij volg je een programma die je ondersteund om de hypnotische maagband te blijven stimuleren je te helpen met afvallen. Daarbij volg je geen dieet. Je hebt geen regels dat je bepaalde voeding niet mag. Wel zijn er een aantal richtlijnen die niet inhoudelijk op voeding zijn gericht, maar wel over hoe je omgaat met eten. Het geheel is gericht op je onbewuste aansturing bij eten en die te veranderen.

Dat is dus het grootste verschil: bewust dingen ‘niet’ doen of onbewuste aansturing veranderen.
Dat maakt ook dat je bij de hypnotische maagband een verandering kunt maken, die je ook nadat je voldoende bent afgevallen kunt volhouden. Je kunt dus slank en fit blijven. Veel diëten helpen je daar niet bij. Waardoor de kans op terugval en weer dik worden heel reëel is.

Gaat mijn huid hangen? Overtollige huid?

Als je een crashdieet volgt, is de kans op los vel en overtollige huid heel groot. Je valt in korte tijd veel kilo’s af en daardoor heeft jouw lijf niet de tijd om bij te sturen. Denk bijvoorbeeld aan de situatie waarin je van 120 kilo naar 80 kilo afvalt.

Wat we echter met de hypnotische maagband doen, is dat we in de hypnose uitspreken dat jouw lichaam het ook op zo’n manier mag doen, dat jouw huid ook mee kan afvallen. We zijn er niet voor dat je heel snel, heel veel gewicht verliest. Wel willen we dat jij afvalt op een goede manier en vervolgens slank en fit kan blijven.

Hoe zou het voor je zijn als je bijvoorbeeld een jaar erover doet om af te vallen naar je streefgewicht. Of meerdere jaren als je weet dat je het daarna er ook af kunt houden. En als je weet dat jouw lijf dat ook goed kan bijhouden. Zo kan je slank, fit en gezond worden en bijvoorbeeld een aantal tientallen kilo’s kwijtraken.

Laten we daarvoor gaan! Lees hier meer over de hypnotische maagband.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *