Adrie: 06 14 69 48 97 / Joanna: 06 38 12 26 78 info@einstein-hypnosepraktijk.nl

De hypnotische maagband helpt om af te vallen

Goed dat je ons gevonden hebt! Wij zijn dagelijks bezig met het helpen van mensen met hypnotherapie en afvallen.
Als jij al 100 manieren hebt geprobeerd en niet kunt afvallen. Als jij graag slank, fit en gezond wilt zijn. Dan ziet je hier goed!

De hypnotische maagband is een programma om af te vallen waarbij je op een heel andere manier te werk gaat. Niet door jezelf uit te hongeren door een dieet, maar door je onderbewuste te activeren op wat er nodig is voor jou om af te vallen.

Hoe fijn is het als je niet meer hoeft te vechten om bepaalde snacks niet te nemen of niet te veel te eten, maar dat je lichaam dat weer op natuurlijke wijze gaat reguleren zoals dat bij jou past.

De hypnotische maagband helpt je om af te vallen:

Afvallen met Hypnotherapie

Geen operatie. Dat is het eerste voordeel. Je kiest voor een methode waar je gebruik maakt van suggesties en waar je bewust weinig moeite voor hoeft te doen. Zo kun je blijvend afvallen én op je ideale gewicht blijven. Het effect is hetzelfde als met een operatieve maagband, maar dan zonder narcose, pijn, ongemakken, littekens, ziekteverzuim en zonder complicaties als ontstekingen, koorts en een kans tot overlijden.

Na de sessie ga je onbewust dingen doen om op je ideale gewicht te komen en te blijven. Doordat je bewust weinig hoeft te doen, is het een prettige ervaring waarbij je de kilo's verliest die jij graag kwijt wilt. Je zult snel positieve effecten zien in de spiegel en qua gewicht.

Een hypnotische maagband is effectiever dan een operatieve maagband. Inmiddels weten we dat 50% van de mensen die een operatieve maagband laat plaatsen baat heeft bij de maagband. Bij een virtuele maagband is dat 82%!

Trigger verwijderen door een virtuele maagband

Als je veel, te veel eet of heel de dag door eet, dan is de virtuele of hypnotische maagband een goede oplossing. Er zijn allerlei redenen waarom mensen kiezen om te veel te eten. Vaak zijn hierbij allerlei onbewust triggers vanuit jezelf of de omgeving die een rol spelen. Die triggers maken dat je te veel gaat eten, eet als je geen honger hebt of jezelf dik wilt maken.

Lees hier ook de meest gestelde vragen en antwoorden:

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top