Meteen naar de inhoud

Ga jij voor afvallen op 12 mei 2019?

Dieet na dieet geprobeerd en geen resultaat? Overweeg je nu zelfs een medische maagband of kom je daar niet voor in aanmerking? Gelukkig is er ook een andere manier!

Jij weet dat al die extra kilo niet bij jou passen en dat je het graag kwijt wilt. Dit is een manier waarop je op een heel andere wijze die kilo's gaat kwijtraken. Stop met diëten en start met afvallen met de hypnotische maagband.

Zoals je wellicht op de pagina hebt gelezen heb je een aantal manieren waarop je de hypnotische maagband kunt laten installeren. Dat kan individueel, in duo of in een groep. Op 12 mei 2019 is er een nieuwe groepssessie waar jij bij kunt aansluiten. Dus als je graag op die manier de hypnotische maagband wilt installeren en het afvallen wilt starten, dan kun je je  vanaf nu aanmelden.

 

Ben jij geïnteresseerd in de Groepssessie Hypnotische Maagband?

Op zonderag 12 mei 2019 hebben we een groepssessie voor de Hypnotische maagband.

De sessie duurt ongeveer van 10.oo uur tot 13.oo uur en vindt plaats in op de Warmonderweg 1, Ingang rechterachterzijde, te Sassenheim.

Nu een hypnotische maagband voor jou voor geen € 595,00 maar € 449,00.

Je kunt je hier aanmelden.

Hoe werkt de installatie van de Virtuele Maagband?

Bij de groepssessie gaan we direct die ochtend de hypnotische maagband installeren (aangezien we één maal bij elkaar komen). Kort gezegd: de Hypnotische Maagband wordt in drie uur tijd bij jou aangelegd en geïnstalleerd.

Installatiesessie:

 • Introductie en voorbereidingen (2 uur). Op zondag starten wij de eerste twee uur met de introductie.
  • Daarin wordt de structuur van de dag uitgelegd en worden de belemmeringen en obstakels besproken omtrent 'het maar niet kunnen afvallen' (via bijvoorbeeld allerlei dieet-programma’s).
  • Er wordt uitgelegd dat er veelal vanuit het bewuste en niet vanuit ons onbewuste deel onze aansturing wordt ingezet om te gaan afvallen. Dat betekent dat er vele tegenpolen zijn die maken dat jij feitelijk naar de verkeerde oude patronen blijft luisteren om af te vallen. Zoals eten is gezond, eet volledig je bord leeg, van eten wordt je gelukkig, als je bord leeg is krijg jij een snoepje of mag jij wat lekkers eten wat jij fijn vindt. We zullen ze bespreken op allerlei wijzen.
 • Installatie Hypnotische of Virtuele Maagband (1 uur)
  • Na de introductie, uitleg en metaforen wordt de Hypnotische Maagband geïnstalleerd via een hypnosesessie door Register Hypnose- en Regressietherapeut Adrie Talakua en Joanna Talakua.
  • Binnen deze hypnose sessie worden er meerdere technieken toegepast terwijl jij ogen hebt gesloten en op de achtergrond de ondersteunende achtergrondmuziek hoort. Adrie Talakua neemt je mee in de reis die jij gaat maken met jouw onbewuste en zal hij intens contact maken met het onbewuste.
  • De virtuele of hypnotische maagband wordt aangelegd en geïnstalleerd.

Aanmelden groepssessie

Geef je ruim voor de groepssessie op om je plaats te verzekeren, omdat veel mensen graag willen deelnemen. We werken graag met kleinere groepen, waardoor de plaatsen snel vol zijn. Je kunt je hier aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *