Meteen naar de inhoud

Reacties op de groepssessie Hypnotische maagband

Afvallen is een ramp

Ben jij al jaren op dieet en al zo lang bezig met kilo's verminderen? Ik kan mij voorstellen dat je het helemaal zat bent. Sterker nog dat je inmiddels je begint af te vragen of je ooit slank kunt zijn. Misschien begint jouw gezondheid onder de kilo's te lijden of krijg jij last van fysieke ongemakken?

Hoe zou het zijn als je geen dieet hoeft te volgen, maar jezelf en jouw software als het ware resetten om weer de juiste manier te gaan werken? Waardoor je automatisch dingen gaat veranderen in je leefpatroon. Dat is dus een realistische manier van afvallen, zonder crash dieet of sportregimes die je niet kunt volhouden. Slank, fit en gezond op een andere manier.

 

Hoeveel kilo wil jij kwijt? 5, 10, 15, 40....

Met de hypnotische maagband ga je dus echt iets anders doen. Je gebruikt hypnose of de staat van trance om naar je onderbewuste te gaan en daar 'knoppen om te zetten'. Tijdens zo'n hypnose heb jij de controle over jezelf en wat je doet. We gebruiken de staat van trance om naar je onderbewuste te kunnen gaan.

Groepssessie

Eén van de opties die je hebt om een hypnotische maagband te laten installeren is de groepssessie. Hierbij gebruiken we de synergie van de groep om je voor te bereiden en wordt de maagband ter plaatste aangelegd.

Ervaringen afgelopen groepssessie

Elke maand organiseren we een groepssessie, zodat jij genoeg mogelijkheden hebt om te starten met afvallen. Afgelopen maand hadden we weer een gemotiveerde groep mensen aan de start. De eerste twee uur van de sessie gaan we dan ook in op die motivatie en wat er voor ieder persoonlijk voor nodig is om succesvol te gaan afvallen.

We kunnen ons voorstellen wat je benieuwd bent naar ervaringen. Hieronder een aantal ervaringen een week na de installatiesessie:

"Het gaat goed, en het lukt. Raar, omdat ik best sceptisch was maar intussen 3 en een halve kilo afgevallen. Eten word steeds minder een issue omdat ik er niet de hele dag aan denk. De eerste dagen veel last gehad van hoofdpijn. Eten gaat prima, maar tel wel calorieen soms. De aard van het beestje. 2 liter water lukte al voor de maagband en lopen ook. Ik voel me steeds fitter worden en kreeg vandaag de eerste opmerking van een collega.  Ben je aan het afvallen?"

Hier lees je ook goed hoe je de eigen wijze van je lichaam volgt in plaats van de regels van een dieet:

"Ondanks dat ik weinig verandert heb aan mijn voedingspatroon en af en toe nog wat tussendoor neem, ben ik toch bijna al 2 kilo kwijt."

Bijzondere ervaringen

Zo'n hypnotische maagband en het programma wat je erbij begeleidt levert mooie en grappige inzichten op. Ieder beleeft het op zijn eigen manier en heeft zijn eigen inzichten onderweg. Mensen herkennen bijvoorbeeld opeens hun eigen sabotage gedrag als het aankomt op eten. Nu vinden ze dan ook de kracht om er 'nee' tegen te zeggen. Lees bijvoorbeeld deze ervaring:

"Op zondag had ik een hele heftige ervaring waarbij een diepzittend verdriet vrij kwam. Een verdriet waarvan ik mij niet bewust was, waardoor ik de hele tijd heb gehuild. Op een gegeven moment dacht ik "Ik wil pizza en een zak chips". En toen hoorde ik ineens een stemmetje in mijn hoofd "Gezond, slank, fit". Dat was echt super bijzonder.  Mijn automatische gedachten van troost zoeken in eten werden onderbroken door mijn onbewuste. Precies zoals ik geprogrammeerd ben tijdens het zetten van de hypnotische maagband. Echt een mooi moment om te zien hoe goed mijn hypnotische maagband geïnstalleerd is!"

Start aankomende maand met afvallen

Zoals je leest, halen mensen resultaat dat ze niet voor mogelijk hadden gehouden. Ze gaan door grenzen die ze al lang niet meer hadden verwacht te behalen.

Kun jij dat zetje ook gebruiken? Meld je dan nu aan voor de volgende sessie of neem contact op voor een persoonlijk traject.

Tot ziens!

Julia, Adrie en Joanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *